Понеделник, 13 Май 2024

EXPO MOITEPARI 2022 събира на едно място водещи финансови експерти

EXPO MOITEPARI 2022 събира на едно място водещи финансови експерти
Публикация   12:53     12 Септ, 2022 /     akcent.bg   /     466

Ключовите теми обхващат инвестиции, енергоефективност, имотен пазар, кредити, лихви и крипто сектор

   На 3 и 4 ноември 2022 г. в Интер Експо Център ще се проведе шестото издание на водещото събитие за лични финанси в България –EXPO MOITEPARI 2022. Форумът е под надслов „Инвестирай в бъдещето си“ и ще събере на едно място водещибанкови експерти, кредитни анализатори и икономически изследователи. В рамките на 2 дните ще очертаят актуалните тенденции в сферата на инвестиции, зелена енергия,енергоефективност, имотен пазар, кредити, лихви, както и FINTECH, Crypto, BlockChain сектора.

   В условията на покачване на основния лихвен процент от централните банки и очакваното повишение на лихвите по кредитите, панелистите ще разгледат най-актуалните тенденции, които да очакват потребителите в близкото бъдеще.

   В семинара специално внимание е предвидено за темата„Инвестициите в условията на криза“. Гост-лекторите Цветослав Цачев, Димитър Горанов и Николай Попов от Елана, ще подчертаят ключовите предимства на съвременните начини за инвестиране и възможностите, които предоставят онлайн платформите.Във времена на покачване на основния лихвен процент от централните банки и очакваното повишение на лихвите по кредитите, панелистите ще разгледат най-актуалните тенденциите и какво очаква потребителите в близкото бъдеще.

   В панел „Зелена енергия и енергоефективност“ експертите Марио Панков и Иван Димитров от ОББ Асет Мениджмънт, ще очертаят най-новите тенденции при енергоефективността и ще дадат полезни съвети по теми, като инвестиции в „зелени“ проекти за дома и компании.

   През второто тримесечиена 2022 г.,финансовия портал MoitePari.bg и водещата фирма за кредитно посредничество – CreditLandпредставиха задълбочен анализ на сектора, който оформи връзката между инфлационните очаквания на потребителите и покупките на жилище „на зелено“.Темата ще бъде надградена в панела за недвижимите имоти, строителство и инфлация. Ще бъде обърнато внимание на модерните начини за инвестиране в недвижими имоти – Crowdfunding, както и какво представлява REIT пазарът и как можем да инвестираме в имоти чрез него.

Тагове : EXPO MOITEPARI 2022 , ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha