„Играорци" със специално участие във Фестивала „Фолклорна любов"

„Играорци
Публикация   14:22     06 Септ, 2022 /     akcent.bg   /     306
  Танцова школа „Играорци" гостуват на морския фестивал „Фолклорна любов", който се провежда в курортен комплекс „Албена" от 4 до 6 септември 2022 година. Събитието се организира от екипа на „Оротека Седянка" и Федерацията на международните танцови фестивали в България и е част от петата Морска фолклорна ваканция.
 
   Идеята е да се привлече вниманието на всички обичащи фолклора и забавленията, като са предвидени много концерти и шоу спектакли, с участието на танцьори и изпълнители от международна класа, както и най-добрите диджеи на открита и закрита сцена. 
 
   Русенци се представиха сред първите участници в събитието. А на празничния 6 септември, ръководителят на формацията Богдан Донев, ще изнесе обучителна сесия по народни хора. Последната фестивална вечер ще бъде ознаменувана с празничен концерт с участието на Николай Славеев и Фолклорен танцов театър „Найден Киров".
 
   Момичетата и момчетата от танцова школа „Играорци" не пропускат шанс да потанцуват и да се повеселят въпреки облаците край морето. Напук на намръщеното време, те извиха кръшно плажно хоро, вдъхновявайки курортистите и те да се влюбят в българските народни ритми.
Тагове : Играорци , ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha