Четвъртък, 9 Май 2024

Иванчеви предпочетоха „Crazy fish“ за сватбеното тържество на дъщеря им Моника

Иванчеви предпочетоха  „Crazy fish“ за сватбеното тържество на дъщеря им Моника
Публикация   19:22     21 Авг, 2022 /     akcent.bg   /     538

   Да имат три дъщери е сбъдната мечта за собствениците на аптеки „Оптима“ и ресторант „Кралска закуска“ Краси и Марияна Иванчеви. Вчера те задомиха най-голямата си дъщеря – Моника. На борда на кораб „София“, където се състоя сватбената церемония и самото тържество, тя каза своето силно и категорично „да“ на избраника си Димитър Миков, с който вече имат и наследник – двегодишният Кристиян. Стиснал ръката на развълнувания си баща, най-малкият мъж във фамилията, с трепет очакваше на палубата мама като булка, която се появи под ръка с другия любим мъж в живота си – баща си Красимир. Той я предаде в ръцете на младоженеца под звуците на жива музика – пиано и цигулка, на които гостите се наслаждаваха по време на официалната церемония. Важна роля до булката заемаха и нейните сестри – прекрасните шаферки Виктория и Калина. По пътя напред плътно до младото семейство ще са и техните кумове – младото семейство Кирил и Радина Тодорови.

   В началото на сватбеното тържество в ресторант „Crazy fish“ Кирил Тодоров поздрави гостите и новото семейство Микови с вдъхновяваща реч, след което поведе и първото хоро за вечерта – кумовото. Марияна Иванчева, която е и общински съветник от ГЕРБ,  захрани младоженците с подсладена питка, за да има занапред – зет като мед. За специалния момент тъщата, която от години се занимава активно и с обществена дейност в ролята на общински съветник в местния парламент, беше подбрала стилна рокля с паднали рамене, в тон с ризата на съпруга си. След първия сватбен танц и множеството приятелски викове „Горчиво“, булката подари и един специален танц на баща си – Красимир Иванчев, за да му напомни, че завинаги ще остане момичето на тати.

   Гостите опитаха изискани блюда и питиета, и се забавляваха под звуците на подбрани музикални изпълнения на живо. Малко преди полунощ небето над Дунав бе озарено от приказна заря, точно след като младоженците разрязаха ритуално сватбената торта. Купонът за най-издръжливите продължи до сутринта в бара на кораб „София“, за да е все така весел и изпълнен с хубави моменти сред близки и приятели пътят на младото семейство Микови занапред.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha