Вторник, 8 Октомври 2024

Трансстрой- АД Русе вече е с нови собственици

Трансстрой-  АД Русе вече е с нови собственици
Публикация   19 Авг, 2022   /     Румен НИКОЛАЕВ   /     2213

Новите собственици водят преговори с голяма хотелска верига за партньорство и управление на хотел "Кристал"

 

 

    Една от емблематичните строителни компании на Русе- Трансстрой АД вече е с нови собственици. Информацията за смяната на собствеността бе потвърдена от страните, като цената на сделката е строго конфиденциална.

  Две търговски дружества  ВИВТ ООД и РУСЕ СТРОЙ ГРУП ООД , които обединяват опит и ресурс са новите собственици на акционерното тружество със 100- годишна история.

  Трансстрой- Русе АД  разполага с бетонов възел, арматурен двор, железарски цех, разнородна специализирана техника и механизация. Наличието на производствената структура, увеличения човешки ресурс , както и опита на новите акционери ще им даде възможност  да увеличат обема на изпълняваните договори и поръчки, както сложност и изисквания.

  Планира се и сливане на човешките ресурси на Трансстрой -Русе АД с тези на едно от дружествата на новите собственици , като общият им брой ще достигне до 180 души- специалисти и работници.

  Новите собственици водят преговори с голяма хотелска верига за партньорство и управление на хотел "Кристал", който е част от активите на Трансстрой- Русе АД.З

  Желанието и амбициите на новите акционери са да продължат традициите в развитието  на строителната фирма с история- Трансстрой- Русе- АД

Тагове : Трансстрой ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha