Четвъртък, 2 Май 2024

Футболният адреналин на Каменица Фен купа завладява Русе този уикенд

Футболният адреналин на Каменица Фен купа завладява Русе този уикенд
Публикация   22:01     20 Юли, 2022 /     akcent.bg   /     461

   Каменица Фен купа пристига в най-големия български град по поречието на река Дунав – Русе. Седмата среща от турнира за любители от сезон 2022 ще се проведе на 23 и 24 юли на спортен комплекс „Дунав“. До момента участие са заявили68 отбора, които ще покажат своите футболниумения в надпреварата за купата на любимата бира Каменица. Кои са те и кога ще се проведат двубоите можете да прочетете тук.

   Първите мачове на седмия от общо 8 регионални турниразапочват в събота сутрин и продължават до20.50 часа.През следващия ден ще се проведат осминафинал, четвъртфинал и полуфинал, а след това от14.30 часа ще се изиграе и финалният мач, на който ще се реши кой ще бъде регионалният победител на Каменица Фен купа за Русе. На спортния комплекс в неделнияден като специални гостище присъстват и големи футболни имена - легендите на „Дунав Русе“ Сашо Тодоров и Ешреф Сулейманов, както и Димитър Димитров – председател на Областния съвет на БФС – Русе.

   Всички срещи на любимия на малки и големи фенове турнир Каменица Фен купа се провежда в два кръга – регионални турнири и национални финали. Регионалните турнири се провеждат от месец май до юли в 8 града у нас – Благоевград, Бургас, Варна, София, Велико Търново, Пловдив, Русе и Враца. Големият финал бъде в Пловдив на 10 и 11 септември.

   Българска асоциация мини футбол (БАМФ), спортният бранд на Христо Стоичков H8S и италианският производител на спортни облекла и екипировка Givova са  официални партньори на инициативата. Запобедителите в Русе са осигурени специални спортни комплектиот марката H8S HristoStoitchkov.

   За да гарантират добре прекарано време за всички, организаторите са се погрижили да има забавни игри като „Не се сърди човече“, „Точен шут“, „Дженга“, „Изтегли въжето“, табла и други.Един от всички участници в игрите на терен ще има шанса да спечели 365 бири Каменица за споделяне с приятели. Планирани са и атракции за по-малките фенове, както и много интересни награди, предоставени от организаторите Каменица и партньорите.

   Следващият и последен турнир преди големия финал е планиран да се проведе въвгр. Враца на 30 и 31 юли.Входът за всички събития е свободен.

   За повече информация,следете официалния уеб сайт на турнираkamenitzafancup.bg,както и Facebook страницатаwww.facebook.com/kamenitzafancup и Instagram профила@kamenitzafancup.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha