Вторник, 14 Май 2024

Има ли далавера, има и политически чадър

Има ли далавера, има и политически чадър
Публикация   09:02     13 Юли, 2022 /     akcent.bg   /     373

Половината гориво у нас заминава за Украйна, защото са големи печалбите, смята Ревизоро

   "Капитан Андреево"е отвличане на вниманието. Това заяви пред БНТ Емил Димитров - Ревизоро.

   Там проблемът е решен на 80%, остават още 20%, някой е решил да пренареди играчите, смята той. Там има ПиАр, по мнението му.

Той обясни, че в Европа частни фирми осъществяват контрола. Случващото се на границата може да се подобри, според него.

   "Проблемът е, че имаш структура, която работи доста време и дори Европа не е намерила нарушения в тях и изведнъж решаваш да ги пренаредиш. А това, че ние сме граница на ЕС и влизат много стоки - това какъв документ ще издадеш и как ще ги допуснеш в Европа е важно. В крайна сметка се оказа, че има един пиар - за отвличане на вниманието", отбеляза Емил Димитров.

   Той подчерта, че всяко правителство е заложник на митници, граници, данъчна администрация, случили се при предходното. Посочи, че не защитава фирмата, която е била и тази, която евентуално иска да встъпи. Според Емил Димитров работата може да се подобрява, но не на принципа "дайте да махна вас, за да дойда аз".

   Има ли далавера - винаги търси човек от София, те изпълняват нечии указания, така Ревизоро отговори на въпроса имало  ли е политически чадър. Той предположи, че се работи за политическите централи, които са отговорни за назначенията.

   Ревизоро отново каза, че се отвлича вниманието от поскъпването на храните и обедняването. Като няма хляб, ще има зрелища, коментира той ситуацията в страната.

   Няма да живеем по-добре, притеснен е бившият министър на околната среда. Според него ПП са счупили държавата.

   Половината гориво у нас заминава за Украйна, защото са големи печалбите, смята Ревизоро. В момента никой не може да ви каже колко са легалните и колко нелегалните горива, изтъкна той. Помагаме на Украйна, а българите ги дерем, обясни ексдепутатът.

   КПКОНПИ ще се превърне в извънреден орган, подчерта Емил Димитров. Комисията и сега има извънредни правомощия, по думите му. В момента няма виновни за скъпия ток, скъпото гориво, за счупената държава, недоволен е Ревизоро.

Тагове : Ревизоро ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha