Благотворително събитие OpenStage/Отворена сцена! организира „Ротаракт Русе“

Благотворително събитие OpenStage/Отворена сцена! организира „Ротаракт Русе“
Публикация   17:09     08 Юли, 2022 /     akcent.bg   /     363

    Всеки артист има нужда от сцена за изявя, за това ви каним на нашето благотворително събитие OpenStage/Отворена сцена!

   Русенци! Всички знаем неофициалното мото на Русе – Градът на свободният дух. Но ниеот „Ротаракт Русе“ искаме да покажем какво се казва свобода, пълна индивидуалност и възможност за всякакви изяви като ви предложим да застанете под прожекциите на „Open stage“/Отворена сцена/ на 15 юли в Дом Канети, бул. „Славянски“ 12, Център Русе.

    Стартираме в 20 часа, но сме решени да оборим тезата, че в Русе няма нощен живот. А за същността на събитието ще обобщим така: всичко е позволено! Отправяме покана към всякакви артисти, комедианти, музиканти, Дуети, триа, квартети, група от танцьори и най-различни изпълнители.Да се включат могат и художници в част от благотворителната ни изложба паралелно на събитието.

    Приветстваме всякакви, индивидуални и групови изяви, като желаещи могат да се запишат на телефон: 0888 756 700, e-mail:club.rotaract.ruse@gmail.comили да се свържат с нас чрез фейсбук страницата ни –Rotaract Club Ruse. В нея ще откриете и регламент за участие в събитието.

   Именно в духът на индивидуалността„Ротаракт Русе“ организира за първи път в Русе миналата година форматът на „Отворената сцена“, която има за цел да даде изявя на възможно най-много и най-различни творци. Още от самото си начало „Open stage” беше уникално събитие по свой си начин. Освен, че представлява една нова страница в културният живот на Русе, ние успяхме да организираме този формат миналата година по време на Covid-пандемията, което беше цяло предизвикателство. Въпреки това ние успяхме да съберем 1 000 лева в подкрепа на международният музикален конкурс „Франц Шуберт“, който две години поред се затрудняваше с реализацията си.

   Надяваме се да продължаваме чудесата и този път искаме да се обединим около голямата ни кауза за закупуване на устройство за контролиране на телесната температура за Педиатрията в „УМБАЛ“ Канев. За това благодарим специално и на нашите спонсори: туристическа агенция „Александър Травъл“ и други, които пожелаха да останат анонимни.

    А всеки желаещ да се включи в каузата ни може да го направи по банков път на: IBAN: LT95 3250 0869 7853 8710

   Добре дошли са всички любители на изкуството и културата. Ние знаем, че нашият град е пълен с млади и талантливи хора, та какво по-готино от това да ги съберем на едно място!

 

Тагове : OpenStage ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha