Нинова успя да уволни Миглена Трифонова от ,,Напоителни системи,, унижи русенското БСП с назначение от Търговище

Нинова успя да уволни Миглена Трифонова от ,,Напоителни системи,, унижи русенското БСП с назначение от Търговище
Публикация   21:01     29 Юни, 2022 /     akcent.bg   /     1524

  Управителят на "Напоителни системи- Долен Дунав" Миглена Трифонова от днес е освободена от тази длъжност. На нейно място БСП резервата в лицето на земеделския министър Иван Иванов е е назначил търговищкия активист Иво Донев /53 г/. Предстои промяната да бъде регистрирана в законовия двуседмичен срок в съда.

  В БСП Русе днес бяха потресени, че в областния град, където се намира седалището на държавната фирма, не е намерен нито един достоен социалист според земеделския министър и партийния лидер. По- широко скроени приеха тази вест като сравнително добра, спомняйки си партийните безумия, направили без малко Лозница за областен център.

  Явно войната /може да бъде наречена и спрециална операция/ между Зарков и Нинова все повече загрубява, като червеният шаман се опитва в последните минути във властта да овъзмезди поддръжниците си с постове в държавни фирми.

  След като Валя Евтимова бе изтеглена в София, на нейното място за управител на "Напоителни системи- Долен Дунав" бе назначена Миглена Трифонова. Тя се оказа със доста здрави връзки, тъй като ГЕРБ в един момент преосмисли назначението и, но всички опити да бъде сменена са били безуспешни.

 През септември 2020 Цветан Цветанов бе в Русе за създаването на местната първична партийна организация на новата му партия в града. Сред тях бе и Миглена Трифонова. Дамата е известна с това, че е сменила няколко партии, но все управляващи – преди ГЕРБ е била  активист на НДСВ, пише столичен сайт. Тя се прослави с твърдението, че е пренесла половината НДСВ в Русе в структурата на ГЕРБ.

  Трифонова се е прощавала днес с колегите си във фирмена фейсбук група, като е предупредила, че може скоро да се върне на шефското място..

   Скандал се беше разразил преди Трифонова да заеме поста с тонове извадени тръби в региона от поливни съоръжения, възложени на известен ромски активист. Но до някакъв конкретен резултат или виновни за крупната кражба не се стигна.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha