Изумяващи акции на бивши служители на ,,Нелсен" и "фенове" на кмета ръсят мръсотии из Русе

Изумяващи акции на бивши служители на ,,Нелсен
Публикация   12:41     02 Юни, 2022 /     akcent.bg   /     936

Кубици смет закарана и разхвърляна умишлено в района на Гарата. Камери засекли "производител" на смет извън контейнерите в квартал на Русе

   Тази сутрин в района на улиците "Муткурова" и "Шести септември", в непосредствена близост до църквата "Свети Георги" служители на сметосъбиращата фирма "Нелсен Чистота" са били изненадани от камарите отпадъци, разхвърляни по тревната площ, на улицата и до контейнерите.

  Вандалският акт е извършен в тъмната част на деня. След събирането на голямото количество боклук, обемът му е около 6 контейнера от старите. Такова количество вероятно е докарано умишлено и разхвърляно в района.

  Неразбираеми са за голяма част от жителите на града действията на определени хора, които по този грозен начин вероятно се опитват да навредят на градската управа и на сметосъбиращата фирма.

   Вече има съмнения за неосъществени политици и бивши служители на "Нелсен Чистота" да са "архитектите" на тези безумни акции.

  Стана ясно, че камери на здравно заведение в града са засекли тази сутрин човек, който е разпилявал чували с боклуци в района на един от кварталите на града.

  Докато всички плащаме такса битови отпадъци, млади хора организират и провеждат инициативи за почистване на града, то тази "мода" със сигурно би изумила и по-голямата част от човечеството.

   "Нелсен Чистота" обмисля да организира конкурс за снимка в социалните мрежи на граждани, които умишлено си изхвърлят битовите и др. отпадъци до контейнерите, вместо в тях, независимо че не са пълни.

                                                                               Нелсен Чистота- Русе



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha