ПП АБВ Русе единодушно преизбра Валери Иванов за областен лидер на партията.

ПП АБВ Русе единодушно преизбра Валери Иванов за областен лидер на партията.
Публикация   17:27     14 Май, 2022 /     akcent.bg   /     910
   Днес,14.05 2022 г. в комплекс "Теодора палас"  се проведе Областна отчетно-изборна конференция на ПП АБВ  Русе, на която единодушно делегатите преизбраха  за Областен лидер на партията Валери Иванов.
 
След доклада за дейността на областният председател инж. Валери Иванов делегатите направиха интересна,задълбочена,позитивна и критична дискусия по най-актуалните теми,вълнуващи всички,както и по анализа на работата за изминалия период.
 
   Бяха избрани председател и членове на Контролния съвет, председател и членове на Гражданския съвет, нов състав на Областния съвет на ПП АБВ, както и делегати за предстоящия IV конгрес на  21.05.2022г.
 
  Иванов ще има заместник след избор на първото заседание на областния съвет, който ще се проведе другата седмица. Досега това беше общинският съветник и председател на Комисията по комунални дейности Йовчо Смилов.
 
  Направени бяха и номинации за членове на Националния съвет на ПП АБВ,както и за Националния контролен съвет.
   Гости на конференцията бяха Президентът Георги Първанов,Организационният секретар на ПП АБВ Руслан Костадинов,както и новоизбраният председател на АБВ Младежи -София Габриела Райкова.


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha