Автентично, запомнящо се

Автентично, запомнящо се
Публикация   07:30     22 Апр, 2022 /     akcent.bg   /     341

Изказванията от седмицата

"От първият ден, в който съм в парламента, "Възраждане" дойдоха и казаха: "Ние искаме диалог." И ние казваме: "Добре!" Те казаха: "Ако не стане на нашето, ще ви изкараме с краката напред!" Страхотен диалог... И аз дълго си го мислех това и си казвам ок, ти ще ме изкараш с краката напред, ама аз ли ти откраднах парите от КТБ примерно, аз ли направих така, че да нямаш магистрала, аз, откак се помня, магистрала "Хемус" е до Ябланица, животът ми мина и тя пак е до Ябланица..."

          Депутатът Христо Петров-Ицо Хазарта пред "Нова телевизия"

   "Преброих над 3 хил. дупки от София до тука. И то със спиране, спирам да броя, щото го забравям, пак ги броя, пак ги забравям."

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред актива на партията в Добрич

"Търпението на гражданите не е много голямо и няма да ни чакат 100 дни да се начудим дали искаме нови избори или не."

Председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски пред журналисти

    "Наясно съм с ролята на Русия в историята на България, може би знаете ролята на Русия в нашата история - има неща, които оставят емоции в съзнанието на хората. Русия, с която се занимаваме в момента, е нещо различно - това е Русия, която убива, унищожава, измъчва, изнасилва. Това не е тази Русия, която заслужава съчувствие и разбиране."

   Украинският външен министър Дмитро Кулеба, който е на посещение в София, пред журналисти

"Облак се спусна върху отношенията между двете държави, които се опитвахме да изясним през последните няколко месеца, но не мога да позволя това да наруши процеса на интеграция, защото ние нямаме алтернатива и пак ще изгубим време".

Македонският външен министър Буяр Османи, цитиран от БТА

Тагове : изказване ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha