Камен Донев: В следващия си клип министър Атанасов да скочи през прозореца

Камен Донев: В следващия си клип министър Атанасов да скочи през прозореца
Публикация   20:11     10 Апр, 2022 /     akcent.bg   /     951
    Клипът на министъра културата Атанас Атанасов е доказателство докъде може да стигнем. Бих предложил Съюзът на артистите да му даде награда за най-кратък моноспектакъл, даже бих предложил от неговия кабинет да има лайвстрийм и парите, които се събират, да бъдат давани за неуспешни спектакли. Бих му предложил да направи и друг клип – за негов имен ден или друг повод, и на финала да скочи през прозореца.
   Това заяви актьорът и режисьор Камен Донев в ефира на bTV относно видеоклипа на министъра на културата Атанас Атанасов, който от петък насам буди остри реакции от страна на културните среди. "Не е виновен, че е такъв. Виновни са тези, които са го сложили там и аз се чудя защо те мълчат", заяи още Донев.
   Според него в България големият проблем е, че много хора се правят, че няма проблем и живеят в измислена обстановка. "Тоест, ние живеем в лъжа", каза актьорът.
    Министър Атанасов: Трябва да спре оприличаването на министерството на културата със социалното Аз не мисля за имената, които са седели на стола преди мен и то не от липса на уважение - напротив. За мен е важно да се концентрираме ... Прочети повече По думите му "България има нужда от здрава ръка". "Не виждам такава да се задава. Знаете ли защо, защото всеки е някакъв на някого. Всеки се е барикадирал в една блатна обстановка, в която си мисли, че ще бъде защитен. Това ни дърпа надолу и ни прави слаба държава", смята Камен Донев.
   Той коментира и войната в Украйна. "Следя с болка и огорчение ситуацията там. Чувствам, че скоро няма да свърши", казва той.
 


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha