Вторник, 21 Май 2024

Великденски празници в Албена

Великденски празници в Албена
Публикация   12:24     22 Март, 2022 /     akcent.bg   /     439

   Посрещнете най-светлия християнски празник Великден сред спокойствието и красотата на ваканционно селище Албена. Раят на българското Черноморие очаква своите гости сред лукса и удобството на петзвездния Flamingo Grand Hotel&Spa. Желаещите да се отдадат на върховото преживяване могат да изберат между удобните и луксозни студиа Делукс или просторните мезонети, предлагащи незабравими гледки към морето и зеленината на парковата зона. Цените за 3-дневен престой от 22 април за един възрастен в двойна стая започват от 109,65 лв./ден, с включена нощувка, закуска, обяд и вечеря. Великденският пакет е допълнен от безплатното използване на вътрешен басейн с лековита минерална вода и фитнес, а избралите по-високи нива на настаняване се възползват също от наличните сауна, парна баня, калдариум и леден фонтан.

   Чуйте мелодията на вълните от комфортните стай на четиризвездния хотел Лагуна Бийч. Избралите френския му шик и елегантност могат да се възползват от промоционалния AllInclusive пакет, при който цените започват от 85,85 лв. на човек/ден, настанен в двойна стая. Любителите на нежните SPA&Wellness докосвания могат да се посветят на водни приключения в хотел Ралица Супериор, на цени от 78,20 лв. за AllInclusive програма и безплатен вътрешен басейн с лековита минерална вода. Специално за великденските празнични дни врати ще отвори и емблематичният хотел Калиакра бийч, местата за чиято UltraAllInclusive програма вече са запълнени.  

   Независимо от направения избор, гостите ще се възползват от вкусни и традиционни великденски ястия, подбрани напитки, анимация за най-малките, както и безброй възможности за спорт и почивка. Част от атрактивната анимационна програма ще бъде и пъстър фестивал на хвърчилата, организиран от клуб “Астро”, по време на който всяко дете ще изработи свое собствено хвърчило. Посрещнете Възкресение Христово във ваканционно селище Албена!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha