Четвъртък, 16 Май 2024

Представяме Ви нашата нова благотворителна кауза „Мечтата на Теди,,

Представяме Ви нашата нова благотворителна кауза „Мечтата на Теди,,
Публикация   08:26     22 Март, 2022 /     akcent.bg   /     296

специфични потребности и е наш доброволец в множество арт и социални мисии.

   Това е Теди, чаровна и вечно усмихната, доброволка в много наши мисии. Но дойде време, когато СНЦ „Дунавско сияние“ реши да помогне и на нея в осъществяването на най-голямата й  мечта – да може да ходи и да има шанс за нормален живот.

Теди е от „различните деца“, макар да е родена от нормално протекла бременност и догодина и половина  е  растяла щастлива и безгрижна. След поставена ваксина получава странични ефекти със съмнение за менингит. Направена и е лумбална пункция, в резултат на която, тя спира да вървина пълно. В момента диагнозата и е: 100% парализа на долните крайници и налявата ръка. За съжаление, провежданата, в продължениена 18 години, рехабилитация не даваникакъв резултат.

Но Теди и родителите й не се предават и след проведени кореспонденции  с няколко клиники извън страната,  имат положителен отговор оттурскаклиника. Вярата и надеждата, чеТеди отново ще може да се движи самостоятелно възкръсват, след преглед, направен от Д-р Дженгиз Чабукоглу,водещ ортопед и травматолог, гостуващ в ЗИЦ  Медикъл Караджъ в Бургас.Мнението му е, че пътят, койтоТеди трябва да извърви към оздравяването  е труден, но напълно възможен.

За съжаление, мечтата наТеди да проходи си има и финансови измерения. Офертата от клиниката е настойност 11 100 евро, която включва неврологични изследвания и ортопедични операции. Освентова, след проведения неврологиченс татус, ако има нужда от допълнителнии зследвания, те ще се доплатят допълнително /извън офертата/. Пътните разходи и престоят в Истанбул, ще бъдат изцяло на техни разноски. 

Обръщаме се към Вас, с молба за помощ! Вярваме в добротата на човешкото сърце.

НекаТеди да има шанс за нормален живот. Нека мечтата и – да проходи се сбъдне.

Вече е откритаи  дарителска сметка, наиметонаТеди.

Банка ДСК – АД

Сметка в лева :  BG39STSA93000026464383BIC :   STSABGSF

Титуляр :Теодора Валентинова Йорданова

   За повече информация: GSM: 0882173710 /инж. Емил Георгиев - Председател на УС на СНЦ „Дунавско сияние”/



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha