Понеделник, 13 Май 2024

Правителството да освободи горива от Държавния резерв

Правителството да освободи горива от Държавния резерв
Публикация   16:17     05 Март, 2022 /     akcent.bg   /     302

    В Търговище пред активисти на партията той отхвърли обвиненията на правителството, че младежите на ГЕРБ са отговорни за хаоса по бензиностанциите в сряда.„Предложихме им няколко пъти да освободят Държавния резерв, има и Държавна петролна компания. Оставете горивата на 2-та лева, за да могат хората да работят.

   Вчера, след като се уплашиха от Младежкия ГЕРБ в Германия, техният федерален министър на икономиката направи това, което аз предлагам от няколко дена”, каза Борисов. /БГНЕС



Коментари

  •     Деливерски 

    Рано,рано,господата от бившата управляваща партия,започнаха с предизборните пушилки,защото г-н Борисов знае,че пп-герб,загуби ли си позициите в областните градове,я очаква съдбата на ндсв! Днес, всички механизми създадени през последните години,са впрегнати в противопоставяне на работата на сегашните управляващи.Ние ще бъдем толерантна,конструктивна опозиция,заявяваше многократно депутата от 19-МИР, Д.А. Господа,знаем,че властта е сладко и доходоносно занимание."Лидерът" на една мижава партийка,иска да тласне държавата ни към пети парламентарни избори.Ако българите вземем това пагубно мнение за нещо сериозно,тогава и Господ да слезе,няма да ни помогне. Ковид-19,днес войната в Украйна която е на двеста километра от нас,едни излишни за народа ни избори,ще дойдат в повече и не дай си Боже,да прелее "чашата"!

Коментирай

   captcha