Кирил Петков иска оставката на Стефан Янев

 Кирил Петков иска оставката на Стефан Янев
Публикация   10:44     28 Фев, 2022 /     akcent.bg   /     315

Извънредно заседание на правителството ще се проведе следобед

   Кирил Петков иска оставката на военния министър Стефан Янев. Това заяви той самият, като съобщи за извънредно заседание на правителството следобед.

   Петков каза, че е разговарял с всички коалиционни партньори и има тяхната подкрепа. Той призна, че е работил добре с Янев.

   Петков обаче заяви, че не може негов министър да прави собствена политика във фейсбук и да обяснява, че стабилността зависи от някой от министрите. Той допълни, че няма как войната в Украйна да се нарича операция, както я нарече Янев.

  Оставката на Стефан Янев ще бъде една от три точки на извънредното заседание на правителството. Другите са успешното извозване на 140 българи от Киев и ядрената заплаха, която Путин отправи.

      "Може да е опит за сплашване, но не може да бъде игнорирано", каза Петков.



Коментари

  •     Читател 

    Много станаха грешните ходове на продължаващите "промяната"! "Героите" от "Росенец",прочетоха резултатите от една авторитетна социологическа агенция,резултати,които им отреждат сигурното,според мен полагащото им се място,извън 48-мият парламент,ако изборите за НС,са утре! За да се харесат на задокеанските началници и тези от Брюксел,решиха да поискат оставката на военният министър Ст.Янев.Хр. Ив. беше казал,че това правителство няма да изкара мандата си и започна да работи по въпроса.

Коментирай

   captcha