Взеха шофьорската книжка на ценителя на пиячката Гъмов

  Взеха шофьорската книжка на ценителя на пиячката Гъмов
Публикация   13:11     24 Ян, 2022 /     Румен НИКОЛАЕВ   /     658

Всъщност от получаването и до първото и отнемане са траяли няколко часа и няколкостотин метра, признава в сп. Приста" актьорът

   Станимир Гъмов се готви усилено за предстоящата премиера на представлението „Кучки” в „Сълза и смях”, съобщава Хот арена. С  него на репетициите се потят и Даниел Пеев – Дънди, Албена Павлова и Неве Бозукова. Квартетът бе засечен преди дни от папараците ни на излизане от театъра.
  
   Аркашките тръгнаха заедно по столичната улицата „Раковска”, подхвърляйки си шеги и закачки. От всички най-активно се майтапеше Гъмов - нищо че изглеждаше като човек, на когото никак не му е до смях. Той е голям почитател на алкохолните вакханалии до ранни зори, заради което все изглежда уморен и недоспал. На лицето му пък винаги има тъмни цайси, чиято основна цел е да прикриват торбичките и сенките под очите му.

   Четиримата актьори вървяха групово до пресечката с ул. „Иван Вазов”. Пред дома на народния поет дамите си взеха довиждане с господата и продължиха пеш напред. Дънди и Гъмов пък се качиха в малък син автомобил – една от електричките, които се дават под наем из цяла София. Зад волана се настани артистът от сериала „Съни бийч”, а колегата му зае седалката до него.

    Според източник на „Уикенд” от арт средте, от няколко месеца Гъмов е с отнета от КАТ шофьорска книжка. Ха познайте защо!

    Впрочем, преди време Станимир Гъмов в интервю пред луксозното  корпоративното издание на Приста ойл - списание "Приста" любимият театрал и артист разказа как докато си е взел шофьорската книжка след изпита, я е притежавал само няколко часа.

   Актьорът бил по някакъв повод в Слънчев бряг и в съседния хотел се почерпили. Той обаче решил, че в късната есен и в късния час няма кой да го проверява, седнал в колата с чисто новата си книжка, минал няколко стотин местра и... до там. След проверката за алкахол се оказало, че скоро няма да я има.

     Гъмов опитал да драматизира ситуацията, но едното ченге му казало: За какво ти е тая книжка, я виж колко добре изглеждаш без нея.

 

Тагове : Гъмов ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha