Зелеви сърми, или бомби – изберете сами

Зелеви сърми, или бомби – изберете сами
Публикация   07:39     27 Дек, 2021 /     Волен Сидеров   /     354

   През празничните дни видяхме снимки на първи партийни и държавни ръководители пред трапези със зелеви сърми, с точилка в ръка и с внучета на скута. Не видях ръководител на държавата, който да коментира близката опасност от война по нашите граници пред карта на региона, не пред бобена яхния.

   Каква война ли? Как, не разбрахте ли – от 3 месеца поне отдел „Печат" към ЦК на НАТО И ЕС бие тревога. Русия се готви да нападне Украйна. Ни повече, ни по-малко...

   Русия, както знаем, няма друга цел на своето съществуване, освен да нанесе подъл удар на свободна, демократична, независима, просперираща и евроатлантическа не по паспорт, но дълбоко в сърцето си Украйна.И наистина, какво друго му остава на Путин, след като превърна страната си в номер 1 в света по военни технологии, изигра ловко западните акционери и изкупи обратно изгодно акциите на петролната и газова промишленост и така стана господар на собствените си материални активи.

   Натрупа по-голям валутен резерв от целия ЕС, вдигна стандарта на живот на руснаците около три пъти повече от този на българите и някои други щастливи членове на Евросъюза и прилага социална политика към сънародниците си, за която могат да мечтаят всички скандинавски страни, плюс най-левите течения в БСП, взети накуп...Какво друго, освен да превземе Украйна и понеже няма какво да прави с парите на Руската федерация, да я накаже като хвърли няколко десетки милиарда за модернизирането й. Така наказа Крим.За тази опасност ни предупредиха няколко германски политически лели. Те се заканиха и светът потръпна: само да посмеят руснаците да пипнат Украйна, новият план „Барбароса" е готов.

   Един американски военен пък направо нареди в България и Румъния да се разположат доста повече US войски и техника, та да пазят света от руската агресия.И тук е ключът от бараката. Военният министър, ексслужебен премиер Янев каза, че не е необходимо. Началникът му – премиерът Петков обаче репликира, че това било частно мнение. Как един редовен военен министър, генерал изразява частно мнение, бидейки важен член на правителството, остана загадка. Все едно Каракачанов преди 2-3 години да беше казал, че няма нужда да даваме 3 милиарда за чертежи на самолети, тъй като във УАСГ има и по-евтини чертежи.... Немислимо , нали? А сега става.

   Или днешното правителство е най-демократичното в новата ни история, или между Радев и Петков вече хвърчат искри. Радев може би не иска нови американски части на наша територия, докато Кирил иска, надявайки се да купуват от неговите хранителни добавки, а жена му да ги снабдява с торти.Шегата - шега, но проблемът на България стои. Всички знаем, че управляващи и опозиция се състезават кой по- ниско да целуне големия брат отвъд океана.

   САЩ ще си сложат тук и войски, и техника, и команден пункт. Русия, разбира се, няма намерение да напада Киев. Но вече излизат данни, че има щатски инструктори и специалисти в Украйна, които подготвят провокации, уж че Русия е извършила агресивни действия. Както правеха в Ирак, както правеха в Сирия, както правеха навсякъде по света. И тогава България ще трябва да вади горещите кестени.Ще имаме ли нормален държавнически отговор, или първенците на държавата ще обясняват тъпо, че такъв късмет в баницата не им се е падал.

   Най-оригиналният отговор на този въпрос ще бъде награден с порция сърми, изпращайте вашето мнение на адреса на фейсбук страницата Volen Siderov. За дежурните хейтъри и тролове с лоботомия ще бъде отворена специална страница, за да не цапат пространството тук.

Тагове : сърми , бомби ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha