Четвъртък, 9 Май 2024

Премиерът назначи 13 заместник-министри

Премиерът назначи 13 заместник-министри
Публикация   07:05     22 Дек, 2021 /     akcent.bg   /     763

На длъжността заместник-министър на земеделието са назначени Момчил Неков и Иван Христанов.

  Със заповед на министър-председателя Кирил Петков са назначени тринайсет заместник-министри.

   На длъжността заместник-министър на енергетиката са назначени Данаил Николов и Пламен Данаилов. От длъжността заместник-министър на енергетиката са освободени Мирослав Дамянов, Ива Петрова и Георги Самандов.

   Владимир Харизанов е назначен на длъжността заместник-министър на спорта. От длъжността заместник-министър на младежта и спорта на длъжността заместник-министър на спорта е преназначена Яничка Труева.

 
  На длъжността заместник-министър на културата са назначени Юрий Вълковски и Бойко Кадинов. От поста заместник-министър на културата са освободени Борислава Танева и Пламен Славов.
 
   От длъжността заместник-министър на финансите е освободена Людмила Петкова, като на същата длъжност е назначена Росица Велкова-Желева.
 
   На длъжността заместник-министър на здравеопазването са назначени Петър Грибнев и Любомир Бакаливанов. От длъжността заместник-министър на здравеопазването са освободени Александър Златанов и Тома Томов.
 
   Явор Пенчев и Деляна Иванова са назначени на длъжността заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството. От длъжността заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството са освободени Нина Стоименова, Валентин Граматиков и Иван Шишков.
 
   От поста заместник-министър на труда и социалната политика е освободена Надя Клисурска. Ивелина Пенева, Красимир Киряков и Орлин Япраков освобождават поста заместник-министър на икономиката.
Тагове : зам. министри , ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha