Кои са най-честите сексуални фантазии на мъжа?

Кои са най-честите сексуални фантазии на мъжа?
Публикация   07:50     13 Дек, 2021 /     akcent.bg   /     750

     1. Секс в басейна, докато жената го язди – тази фантазия изглежда възбужда много господа. Всичко е мокро, чувството във водата е различно и отгоре на това получават разкошен масаж! Мечта за мнозина!

    2. Да еякулира върху тялото й. Всеки мъж има собствени предпочитания, що се отнася до еякулацията. На мнозина им харесва да се „изпразват“ върху тялото на жената. Разбира се, за това е необходимо мъжът да получи предварителното съгласие на жената и да не прекрачва определени граници.

    3. Игра с белезници. Дали ще използвате съответната секс играчка, или просто ще притиснете китките му към леглото: мъжете обичат да ги „обезоръжават“. Не е задължително той да е „безпомощният“ - жената също може да приеме подчинената роля и да го остави да я „прикове“.

     4. Жената да гали пениса му. Не е нужно симулацията непременно да е с натиск. Понякога е достатъчно тя да обхване с ръка еректиралия или отпуснатия му пенис и лекичко да го гали и почесва. Ако го прави нежно и с любов и едновременно с това целува шията и ушите му, може истински да го подлуди. Милването на тестисите също го възбужда.

    5. Жената да се опипва сама. Повечето мъже намират за секси, когато по време на секс жената  опипва било зърната на гърдите си, било интимната си зона.  Всяка форма на самозадоволяване по време на секс говори за право на самоопределение и наслада – мъжете обичат това.

    6. Секс по време на спа. При спа процедурите сме отпуснати и разкриваме много гола плът. Дори само това възбужда повечето от нас. Който се поддаде на желанието и прави секс по време на или след процедурата, ще изживее истински фойерверк от емоции. За мъжете тази представа също е доста секси.

    7. Секс в кухнята. Двамата си приготвяте вечеря, изпили сте по 1-2 чаши вино, звучи приятна музика и изведнъж ви обзема желание за секс. Не се колебайте да се отдадете на страстта - правете любов  направо на пода или на масата! Явно кухнята ви действа особено еротично.

   8. Тя също да се наслаждава на акта. Няма нищо по-привлекателно за мъжа от това да чувства, че партньорката му се наслаждава на секса не по-малко от него. Така тя не само ласкае самолюбието му, но разпалва у него и неподозиран огън. Колкото повече сте отдадени един на друг, толкова по-страстен, необуздан и чувствен е сексът. Затова е необходимо жената открито да изрази своите желания и предпочитания в любовта. Само така удоволствието ще е взаимно.

   9. Да гълта спермата му. За някои мъже е невъобразимо секси, когато след фелацио жената поглъща семенната му течност. Защото това показва, че го обича всякак - и отвън, и отвътре – и не се гнуси от него.

   10. Изненадващ секс. Мъжът намира за неустоимо, когато жената го изненадва със сексуални намеци или го съблазнява спонтанно. Всъщност двамата тъкмо се канехте да излизате на покупки? Или той трябваше да свърши нещо неотложно, свързано с работата му? Все едно, неочакваният и спонтанен секс обикновено е най-сладък.

   11. Секс на необичайни места. В колата, в кабинката за преобличане или в офиса: сексът на необичайни места гъделичка нервите по особен начин – добре дошло разнообразие за мъжа.

Тагове : фантазии , мъж ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha