МГЕРБ с ново ръководство, Радомир Хараланов е областен координатор

МГЕРБ с ново ръководство, Радомир Хараланов е областен координатор
Публикация   08:32     04 Дек, 2021 /     akcent.bg   /     733
   На областно събрание на МГЕРБ Русе вчера областният координатор на ГЕРБ Георги Кръстев представи решение на Изпълнителната комисия на партията за ново областно ръководство на МГЕРБ Русе.
Същото е в следния състав и структура:
   Областен координатор - Радомир Хараланов
   Областен организационен секретар - Даяна Рачева
Членове на областен управителен съвет: Габриела Георгиева, Ерзин Етем, Зорница Донева, Ивайло петков, Кристина Мариянова, Кристияна Колева и Светлина Колева, Svetlina Koleva
 
   Събранието уважи и регионалният отговорник на ПП ГЕРБ за областите Русе, Разград и Търговище Пламен Нунев.
Младите хора стават все по-способни да участват активно в обществено-политическите процеси, поради което и все по-често ще ги виждате на лидерски позиции в ГЕРБ – партия, в която всеки млад човек може да намери своето място за развитие, стига да работи отдадено. Разбира се, тези позиции са и огромна отговорност и изискват воля, енергия, решителност и лоялност, както и висока мотивация за преодоляване на предизвикателства и решаване на всички задачи.
 
   На 3 декември ПП ГЕРБ отбелязва и 15 години от своето създаване. Партията, която вече записа името си в историята на страната ни като най-голямата и най-дълго управлявалата след демократичните промени в България, е силна, можеща и жива, независимо от изпитанията и превратностите на времето. Силата на нашата партия е не само в победите, но и в способността й да се учи от грешките си, да чува гласовете, болките и нуждите на хората, да привлича нови членове и да се обогатява с младостта и идеите им.
Тагове : МГЕРБ ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha