Руснаците не харесаха новия „Ну, погоди!“

 Руснаците не харесаха новия „Ну, погоди!“
Публикация   08:04     24 Ноемв, 2021 /     akcent.bg   /     494

В YouTube трейлърът на новата компютърна анимация събра за ден 2.1 хил. лайка и 21 хил. дислайка

   В мрежата масово разкритикуваха първия трейлър от рестарта на някога много популярният съветски анимационен филм "Ну, погоди!". Коментарите под самия видеоклип в YouTube бяха изключени, но потребителите коментираха темата в други социални мрежи и повечето мнения не бяха никак ласкателни за „актуализираната“ версия.

   Зрителите останаха толкова недоволни от видеото, че само за един ден то получи 2.1 хиляди харесвания и 21 хиляди нехаресвания. Потребители пишат в Twitter за лошото качество на анимацията, а също и че не е имало нужда от презаснемане на старите анимационни филми.

   На 21 ноември, като част от онлайн събитието Comic Con Russia & IgroMir 2021, се появи първият трейлър за рестарта на "Ну, погоди!"  Героите са претърпели значителни трансформации. Например лошите навици Вълка вече са сведени до прекомерна страст към видеоигрите, тъй като сега не може да се пуши и да се пие алкохол на екрана пред детската аудитория. Освен това към вече познатия дует на Вълка и Заека са добавени няколко нови героя. Несъмнен проблем също е лошото качество на компютърната анимация. 
Тагове : Ну , погоди ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha