Понеделник, 27 Май 2024

Валери Андреев: За ПП Продължаваме промяната предстои сериозна работа в страната и в Русе

Валери Андреев: За ПП Продължаваме промяната предстои сериозна работа в страната и в Русе
Публикация   13:37     17 Ноемв, 2021 /     akcent.bg   /     638

  Чака ни сериозна работа. Това заяви днес на пресконференция областният координатор на ПП "Продължаваме промяната" Валери Андреев от отсъствието на водача на листата Николай Събев, събрал и най-много переференции в 19-ти МИР на вота за народни представители в неделя.

  Чака ни много работа. За нас цикълът от избори не е завършил и продължаваме да работим за избора на Радев- Йотова за президент и видецпрезидент. Няма еуфория, всички разбират сложността на ситуацията в страната, каза още Андреев.

 Според него работта в коалицинно правителство няма да е лесна, предвид факта, че ще трябва да се съобразяват и с коялизицонните партньори относно предзиброните намерения.

  Адв. Рена Стефанова обяви за лична кауза нещата в Русе да се случват. При срещите си с жителите в областта са били споделяни проблеми, повечето от които са били известни на кандидатите за народни представители от ПП "Продължаваме промяната", но и харата са чули техните послания и ангажименти.

  Третият в листата, 30 годишният IT специалист Велико Минков се представи като радетел за възраждане на българското село. Ще работи в новия парламент за чист въздух и за чиста природа. В момента работи като програмист на крипто валута.

 

 

 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha