Четвъртък, 16 Май 2024

Какво е бъдещето на парите и как ще ги управляваме?

Какво е бъдещето на парите и как ще ги управляваме?
Публикация   06:10     30 Окт, 2021 /     akcent.bg   /     538

   Какво е бъдещето на парите? Какво е бъдещето на света въобще? Както светът се променя и еволюира, така и човекът с него.

Подобно на бързата закуска, бързите коли, бързите тестове (в тон със световните събития от последните две години), бързата диета... всичко ще става по-бързо. Такива са и нуждите на човека – да изисква и получава всичко бързо, тук и сега.

  Искаш нови маратонки – поръчваш ги онлайн, доставката е на следващия ден. Пица за вечеря? Поръчваш и я получаваш след един час. Искаш да научиш чужд език – записваш се за онлайн курс и след няколко месеца разбираш и общуваш свободно с основите думи и изрази. Пералнята се е счупила – купуваш бързо нова. Имаш нужда от спешни пари – кандидатстваш за бърз кредит. Одобряват те бързо, получаваш финансирането бързо, погасяваш месечните си вноски бързо и удобно.

  И всичко това днес става през телефона – най-удобно и бързо е да работиш с машинката, която постоянно е в ръцете ти.

   Това не са новини от вчера и ако бизнесът не се адаптира спрямо нуждите на потребителя, ще изгуби. Защото както светът се променя, така и нуждите на хората еволюират.

   Все по-често се наблюдава тенденцията да използваме телефона си и приложенията в него за ежедневните си задачи – проверка на имейла, работа в социални мрежи, правене на снимки, плащане на сметки, парични преводи и т.н. В отговор на тези нужди, на пазара за бързи кредити вече има и ново приложение, което облекчава клиента – мобилното приложение MyIute, продукт на ЮтеКредит България, което дава възможността на всеки да кандидатства за заем през телефона си, 24/7, а в последствие и да го управлява.

           За бъдещето (на парите)

 

  В стремежа си да е модерен и предпочитан партньор за лично финансиране, ЮтеКредит разработва приложението MyIute.

   Чрез него заявлението за заем се подписва дигитално през мобилно устройство, а документацията се получава по електронен път на имейл. Процесът се случва напълно онлайн, а клиентите не са обвързани с място и време. Освен това дава възможност за управление на кредитите в движение.

    Основната цел на всеки бизнес в бъдещето следва да е удобството на клиента. Да го облекчи максимално, като отговори на тенденцията за еволюция на парите, бъдещето на парите и на света. А именно – всичко, вкл. и боравенето с парите, да става: По-бързо. По-удобно. По-сигурно. Но и човечно!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha