Понеделник, 29 Април 2024

Борисов: Докато не се върне ГЕРБ, няма и един метър да се построи

Борисов: Докато не се върне ГЕРБ, няма и един метър да се построи
Публикация   17:38     27 Окт, 2021 /     akcent.bg   /     952

Бившият премиер категорично заяви, че "по Коледа няма да стават чудеса" и изрази съмнение, че до края на годината ще има редовно правителство

   „Докато не се върне ГЕРБ, няма и един метър да се построи от автомагистрала „Хемус“, както и от пътя Русе – Велико Търново!” Това заяви пред активисти и симпатизанти на партията Бойко Борисов, който беше днес на посещение в Скалния манастир „Св. Димитър Басарбовски” край Русе. Той посочи, че за последните месеци по време на служебните кабинети на Радев по двата проекта, които са от жизнено важно значение за Северна и Североизточна България, не е направено абсолютно нищо.

   Бойко Борисов беше придружаван от водача на листата за народни представители на коалицията ГЕРБ-СДС за Русе Десислава Атанасова. На срещата присъстваха и всички кандидат-депутати от Русенска област, областният координатор на ПП ГЕРБ Георги Кръстев, както и регионалният координатор на ГЕРБ за три области Пламен Нунев.

    Специално внимание Борисов отдели на бившия ММА-състезател и световен и европейски шампион по граплинг Светослав Самуилов, който е част от русенската листа. Макар и в инвалидна количка след претърпяна автомобилна злополука, мъжът с невероятен дух и голямо сърце продължава да твори добро и да е свързан със спорта, помагайки на деца с увреждания да тренират в откритата от него фитнес зала със специални уреди за тях.

   При опит на Акцент.БГ да каже, че "по Коледа стават чудеса", Борисов котегорично заяви, че няма да стават. "България вече само Господ може да я спаси. Затова обикалям манастирите.... В ситуацията, в която вече е държавата, само Господ може да я спасява. Значи ли това, че до Коледа няма да има нормално избрано правителство, лидерът на ГЕРБ каза, че не може да гадае, но по начина, който партиите мълчат не е изключено. Аз се чудя на г-жа Нинова какви неща се говореха когато ние телехме дългове, а сега си теглят по половин милиард, взе едно са пет лева...



Коментари

  •     Хахахаха 

    А най-много ще се построи като се върнат в пандиза.

Коментирай

   captcha