Понеделник, 29 Април 2024

Има Такъв Народ даде официално старта на предизборната си кампания в Русе

Има Такъв Народ даде официално старта на предизборната си кампания в Русе
Публикация   18:55     25 Окт, 2021 /     akcent.bg   /     1433

Предстоящият вот Тошко Йорданов определи като сериозна битка, която Русе отново ще спечели

  ПП "Има такъв народ" даде тази вечер официално стартът на предизборната кампания в Русе. Да подкрепят местната структура дойдоха Тошно Тодоров, зам. председател и  Виктория Василева - секратар на националното ръководство на партията на Слави.

   Изпълнители на гайда от Русе Калоян Колев и Иван Иванов откриха кампанията с "Къде си вярна, ти любов народна".

  Здравейте, скъпи съграждани! С тези думи Виктория Василева се обърна към членовете, симпатизанти и русенци, дошли на площада, тъй като Русе е нейният роден град.

   Русе вече на два поредни избора показа, че има най-силният отбор в страната, който побеждава вече на два поредни избора и пожела това да стане за трети път, като подчерта и подкрепата, която получава и ще получи областният координатор и водач на листата Светлин Стоянов.

   ИТН е единствената партия, която не излъга хората и направи всичко, което им беше обещала. Не си променихме мнението заради моментната конюктура на събитията и неотлъчно следвахме обещанията си. Ако хората искат наистина да гласуват за някого, който не им говори едно по време на изборите, а след това да прави друго, това е точно "Има такъв народ", каза пред Акцент.БГ Василева.

    Предстоящите избори ще бъдат сериозна битка и Русе трябва да покаже, че отново ще я спечели... Русенци да дадат гласа си за ИТН на предстоящите избори, защото не лъжем, каза Тошко Йорданов.

    Може да не им харесва понякога решенията, които вземаме, но никой не може да ни обвини, че това, което сме казали, не сме го изпълнили, независимо какво е било. Това е, че няма да се коалираме с ГЕРБ и с ДПС, че няма да се продадем на останалите, че ако не получим подкрепата на т.н. протестни партии, ние няма да тръгнем да правим правителство с гласовете на останалите.

   Всичко, което сме казали, сме го изпълнили. Ако русенци искат да има предвидимост и последователност, могат да разчитат на нас. Казахме, че ще махнем Бюрото на Гешев- махнахме го, да променим Изборния кодекс, променихме го.

   Всичко, което кажем, може да се приема като последна дума. Затова.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha