Наградиха екипа от “МЕДИКА”, изгасил пожара на 13-ти октомври

Наградиха екипа от “МЕДИКА”, изгасил пожара на 13-ти октомври
Публикация   19:23     21 Окт, 2021 /     akcent.bg   /     659

Алисе Муртезова: Всеки един член на екипа на „МЕДИКА“ е герой, понеже ежедневно спасява човешки живот и облекчава страдание

Наградиха екипа от “МЕДИКА”, изгасил пожара на 13-ти октомври
Ръководството на Лечебни заведения „МЕДИКА“ награди екипа, изгасил пожара, който се беше разразил в ранните часове на 13-ти октомври 2021 година в стая на Ковид отделението. Управителят доц. д-р Кирил Панайотов връчи благодарствени плакети на
   д-р Станислав Павлов,
   м.с. Евелина Димитрова,
   м.с. Мерай Хабилова,
   м.с. Нефисе Ерол,
   м.с. Джансел Рейхан,
   сан. Хълмие Садулова,
   сан. Бистра Илиева
 
   Чрез гравираните надписи на златни плочки, той засвидетелства своята признателност за бързата и точна реакция: "Благодаря Ви, че сте част от екипа на "МЕДИКА”. Вие доказахте още веднъж какви професионалисти работят тук!".
 
   Административният директор Алисе Муртезова подари на всеки от героите на „МЕДИКА“ парфюм с думите „Добротата и себеотдадеността нямат аромат, но приемете този израз на нашата признателност. Всеки един член на екипа на „МЕДИКА“ е герой, понеже ежедневно спасява човешки живот и облекчава страдание. Случаи като този, обаче показват колко добре са подготвени за кризисни ситуации от всяко естество. Умението за предприемане на бързи и адекватни действия е присъщо на хората с големи сърца, с опит в борбата за благото на другите.“.
 
   Тържественият ден за медиците продължи в Община Русе по покана на кмета на града Пенчо Милков, който ги удостои с плакети и грамоти.
Тагове : Медика , екип ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha