Демократична България регистрира листата си за област Русе

Демократична България регистрира листата си за област Русе
Публикация   21:07     12 Окт, 2021 /     akcent.bg   /     306
   Демократична България регистрира листата си за област Русе за участие в изборите за Народно събрание на 14 ноември 2021.
   Политическото обединение, съставено от партиите Да, България!, Демократи за силна България (ДСБ) и Зелено движение се явяват с общо 9 кандидата за народни представители:
 
1. Стефан Тафров, (Да, България) Български дипломат, политик, журналист и преводач, един от основателите на СДС и на в. “Демокрация“. Тафров е първият завеждащ отдел „Международен“ на СДС и първият външнополитически съветник на президента Желю Желев. Посланик в Италия, Англия, Франция и два пъти в ООН – Ню Йорк, два пъти заместник-министър на външните работи в двете “сини” правителства. Член на Изпълнителния съвет на “Да, България!”, той отговаря за външната политика и европейските въпроси в Управленската алтернатива на “Демократична България”. Говори английски, френски, италиански, испански, полски и руски. Депутат в 46-ото НС.
2. Иван Станев, информатик и преподавател в РУ (ДСБ)
3. Георги Начев, бизнесмен от гр. Бяла (ДСБ)
4. Михаил Михов, туристически експерт и екоактивист (Зелено движение)
5. Иван Белчев, градски и екоактивист (Да, България)
6. Ростислав Кандиларов, преподавател в РУ и екоактивист (Зелено движение)
7. Ангел Гяуров, мениджър (Да, България)
8. Виктор Стоянов, екоактивист и кръводарител (Зелено движение)
9. Сашо Попов, спелеолог и археолог (Зелено движение)
 
   Коалиция "Демократична България" в Русе насърчават използването на преференции при гласуването и заявяват ясната си позиция за успешна предизборна кампания и положителни резултати на вота през ноември 2021.
 
Снимка: Евгени Харалампиев (ДСБ) и Иван Белчев (Да, България) регистрират листата на "Демократична България" в РИК - Русе.
 
Тагове : ДБ , листа , избори ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha