ГЕРБ Русе иска публичен дебат с опонентите за предстоящите избори

ГЕРБ Русе иска публичен дебат  с опонентите за предстоящите избори
Публикация   12:58     11 Окт, 2021 /     akcent.bg   /     643

  Нашата цел в следващото Народно събрание е да възстанови нормалния диалог между политическите партии. Това заяви областният лидер на ГЕРБ Георги Кръстев. Поставяме си по-високи цели от постигнатия на последните избори резултат. От тук нататък само трябва да надграждаме. Трябва да бъдем първа политическа сила, заяви Кръстев. и обяви пълната листа от кандидати за народни представители за 47-то Народно събрание от 19-ти МИР:

1 Десислава Атанасова,

2. Проф. Михаил Илиев

3 Георги Кръстев,

4. Д-р Цветан Райчинов,

5 Драгомир Драганов- СДС

6 Андриан Райков,

7 Кремена Савова

8 Валентин Колев

9 Евгени Игнатов,

10 Красимир Костадинов,

11 Мирослав Зарев,

12 Екатерина Иванова

13 Светослав Самоилов,

14 Емил Кьостебеков

15. Иван Трифонов

16 Теодор Тодоров

   Предизборната кампания ще бъде по-различна и предвид Ковид епидемията, защото все повече хора боледуват. В Русе засега обстановката не е критична, но в Бяла вече няма свободни легла.

  Имам голямо желание и отправям покана към всички колеги от другите партии, които ще се явят на тези избори за публичен дебат за обсъждане и търсене на решения за решаване на проблемите на Русе и на областта. Това заяви водачът на листата Десислава Атанасова. Това според Атанасова може да се случи в зала Европа на Доходното здание присъстие на медии и без партийни агитки при спазване на противоепидемичните изисквания. Темите ще бъдат, приверно, икономика, енергетика, здравеопазване, образование.

  Ако всички заедно ние, избраните след 14 ноември се обединим около решаване на проблемите на Русе и на русенци, ще докажем, че Обединението прави силата.

  Колкото до вечно обещаваната магистрала Русе- В. Търново Атанасова се отрече, че се е превърнала в проблем, който не се случва. Аз обаче разбирам, че не всички от засегнатите страни или участници в разискванията ги подкрепят единодушно- израждяне на буферни паркинги на територията на общината и т.н. Всеки един от новите депутати, избрани от Русе, трябва да се ангажира и с това. 

Тагове : ГЕРБ , дебат ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha