Свинекомплекс Голямо Враново инвест сред златните медалисти на Месомания 2021 в София

Свинекомплекс Голямо Враново инвест сред златните  медалисти на Месомания 2021 в София
Публикация   16:10     30 Септ, 2021 /     akcent.bg   /     652

Популярният с качествените си изделия месопроизводител и месопреработвател бе отличен за серия местни консерви деликатеси -крачета, зурли и опашки

     Днес бяха връчени и „Златни медали с диплом“ от конкурса за иновативнимесни продукти, наложени на пазара. Събитието е част от проекта „Дни на българското месо“, които Асоциацията на месопреработвателите в България осъществява с подкрепата на МЗХГ и ДФ „Земеделие“.  

   Председателят на УС на Асоциацията на месопреработвателите в България Атанас Урджанов връчи дипломи на малките и средни предприятия, членове на Асоциацията, които участват в „Дни на българското месо“ на МЕСОМАНИЯ 2021 г.    Популярният с качествените си изделия месопроизводител и месопреработвател бе отличен за серия местни консерви деликатеси -крачета, зурли и опашки. Изп. директор Вихрен Димитров получи златен медал и диплом от председателя на УС на Асоциацията на месопреработвателите в България Атанас Урджанов

   Сред щандовете впечатляват тези на българските месопреработватели, като „Вланел“ ООД, „Лалов и Вачев“ ЕООД, „Свинекомплекс Голямо Враново, Инвест“АД, „Стефанов-И.Стефанов 04“ ЕООД, Унитемп ЕООД, „Сами-М“ ЕООД, „Р.А.-03-Боби“ООД, ЕТ„Ников – Иван Костадинов“, „Малевентум Марон“ ЕООД, ЕкоМес ЕООД.

  Отбелязва се силното присъствие на специализирани посетители, търговци на дребно и едро, доставчици на машини, консумативи и оборудване от първия ден от изложението в Интер Експо Център, София, което продължава и днес.

     На мобилен щанд, всеки посетител получава и специално създадена за изложението книжка с рецепти„Направи си сам“, вдъхновени от продукти на месопреработватели-членове на АМБ.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha