Обучителен форум „Повишаване на политическото и гражданско участие на младите хора“, организиран от фондация " Фридрих Еберт" и БСП.

Обучителен форум „Повишаване на политическото и гражданско участие на младите хора“, организиран от фондация
Публикация   17:51     26 Септ, 2021 /     akcent.bg   /     178

   Тази събота и неделя в Русе се провеждаобучителният форум „Мисия активация: Повишаване на политическото и гражданско участие на младите хора“, организиран от фондация " Фридрих Еберт".

    Обучението цели да запознае младите хора, представители на младежките организации на БСП в областите Русе, Разград, Силистра и Перник със същността на младежкото участие  и актуалните младежки политики на местно, национално и европейско ниво. Участниците получават възможност не само да надградят своите знания, но и да обменят гледни точки, и да изградят контакти с експертите, официалните гости и останалите участници в рамките на обучителната програма.

    Сред  гост-лекторите са Лазарина Бонева,  Координатор "Партньорски взаимоотношения" към Института за социална интеграция и Лилия Еленкова, Председател на Национален младежки форум в периода от 2012 до 2014 г. с два последователни мандата

    .В дискусиите се включиха и представители на Младежки парламент - Русе и Превантивно-информационен център към Общински съвет по наркотични вещества-Русе.

Тагове : БСП , младежи ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha