Понеделник, 29 Април 2024

"Мрън… Мрън… Суверенът… Мрън… Мрън… Аз… Аз… Аз… Аз… Аз…"

Публикация   14:32     28 Авг, 2021 /     akcent.bg   /     518

... И нито дума за македонци в космоса

"Мрън… Мрън… Суверенът… Мрън… Мрън… Аз… Аз… Аз… Аз… Аз… И нито дума за македонци в космоса".

Така фейсбук, който никога не спи, особено когато Слави Трифонов е върнал "г-н "Панорама" от отпуск, обобщава снощното спешно интервю на лидера на "Има такъв народ" пред БНТ.

Ето и реакциите на журналисти, ПР специалисти, социолози, политолози, политици и изобщо, както се казва - общественици.

Любомир Аламанов:

"Задълбоченото пространно многопосочно интервю на Трифонов, но предадено набързо:

Мрън… Мрън… Аз… Работа… Мрън… Мрън… Те… Мрън… Мрън… Христо Иванов… Аз… Работа… Мрън… Мрън… Предаде ни… Мрън… Мрън… Аз… Работа… Мрън… Мрън… Суверенът… Мрън… Мрън… Аз… Аз… Аз… Аз… Аз…

Това е. Край."

     Даниел Смилов:

Тъй като Христо Иванов се оказа отговорен за настоящата ситуация, не трябва ли Бойко Василев да го интервюира у дома му по чехли в рамките на поне един час? Вчера беше отишъл на грешен адрес явно.

      Валдес Радев:   И нито дума за македонци в космоса

 Веселина Седларска:

"Чудех се на какво ми прилича Слави Трифонов в снощното интервю. Сетих се. В женския затвор в Сливен има и жени, които са убили децата си. Те са ненавиждани и от затворничките, никой не общува с тях. Веднъж отидох да говоря със затворничка, която беше убила двете си деца. Тя тутакси извади тяхна снимка и вика: Виж какви сладки деца имам. А беше подпалила къщата от ревност и те се бяха задушили в пожара. Ето на това ми приличаше Слави Трифонов".

Христо Комарнитски:    Поемам вината...

Тома Белев:

"Разбирам, че следващият път ще го направят по-добре, ще бъдат по-мъдри, морални и смирени.

Само че, това не е поредния епизод от телевизионно шоу. Това е нашият живот, животът на  пет милиона граждани, животът на семейството ни, на децата ни, на родителите ни  И не е прилично да се ползва за опити, експерименти и обучение.

Творецът може да греши и да опитва колкото си иска, защото губи само времето си и своите ресурси. Политикът трябва да е минималистичен в експериментите, защото рискува времето и ресурсите на милиони".

Методи Лалов:

   Бездарното шоу, което сътвориха вчера Станислав Трифонов и Бойко Василев по БНТ, направи мутрата Бойко Борисов да изглежда като топ шоумен пред лидера на ИТН. Нагледахме се на мрънкане, на унили и отегчени физиономии, на логически противоречия и оправдания.

Трифонов направи всичко възможно Борисов и шайката му ГЕРБ да се върнат отново на челното място в политическата ни реалност.

Идват избори. На тях гражданите пишат сценария за общото ни живеене и могат да изпратят в миналото сиамските политически близнаци Борисов и Трифонов.

Огнян Минчев:

 Ивайло не трябваше да става цар. С това даде много лош пример. От една страна, силно западна свиневъдството, а от друга – управлението. Нещата и до днес не могат да дойдат по местата си.

   Станислав Стратиев

Арман Бабикян:

"Скъпи приятели, ако някой е решил насила да ви пусне за трети път вечерно шоу, което сте гледали, то вероятно е заради рекламите и приходите от тях!"

   Николай Хаджигенов:    Сега вече знаете, защо не свиря на виола...

   Letiashtata Kozzila Erato

"Не успях да гледам интервюто с господин Слави Трифонов.

Беше супер изморителна седмица и реших да изляза навън за два часа.

Но ако господин Трифонов реши да мине да ни види в Народното събрание, ще се радвам да се запознаем.

Ето, дори господин Гешев дойде. Не е нещо страшно.

Но така, де. Дано е било успешно интервю и държавната телевизия се е справила с лудите предизвикателства на живото предаване и всички рискове, които то крие".

    Евгений Дайнов:



Коментари

  •     Данаилов 

    Господа,не компрометирайте сайта си, с нахвърлени измислени букви,от един индивид,който явно ненавижда успелият си сънародник.

Коментирай

   captcha