Дейностите по благоустройствени проекти в Община Две могили проследи областният лидер на ГЕРБ

 Дейностите по благоустройствени проекти  в Община Две могили проследи областният лидер на ГЕРБ
Публикация   14:35     26 Авг, 2021 /     akcent.bg   /     289

Георги Кръстев: “В момент, в който страната ни е на ръба на национална криза, ГЕРБ продължава да работи за България.”

   "Избрали сме живот, пълен с динамика и действие – готови сме да се справим с неочакваното, което ни поднася. Това е нашата броня. Тя не ни прави непобедими, но помага, когато съдбата се обърне…, а това винаги се случва. Днес сме свидетели на всеобща политическа деградация, но като партия със стабилни основи, ние оставаме здраво стъпили на позициите, които винаги сме отстоявали. В името на България!"

   “ГЕРБ винаги изпълнява своите ангажименти! Въпреки безпрецедентната ситуация, в която се намира страната ни – на прага на трети парламентарни избори; в навечерието на президентски; в началото на четвърта ковид-вълна; с блокирани институции и парламент с дефицит на политическа отговорност; изправена пред икономически и социален колапс; на ръба на национална криза – въпреки всички кризи, които ни връхлитат, партия ГЕРБ продължава да работи за България и за нейните граждани”, това заяви областният координатор на ПП ГЕРБ в Русе Георги Кръстев по време на посещението си в община Две Могили.

   Целта на визитата му беше проследяването на процеса по реализация на проекти в областта на благоустройството на общината, получили финансиране и стартирали при управлението на кабинета Борисов 3.

   Георги Кръстев беше посрещнат от кмета на Две Могили Божидар Борисов, който от своя страна увери областния лидер, че реконструкциите са в ход и се движат по план.

   По-късно двамата посетиха всички текущи обекти на територията на общината, сред които бяха ремонтните дейности на улиците “Н. Й. Вапцаров”, “Вит”, “Иван Вазов” и “Христо Ботев” в гр. Две Могили. Целта на проекта е подобряване на уличната настилка, осигуряване на носимоспособност, подобряване на транспортно-експлоатационните качества и осигуряване на условия за безопасност на движението. Проектът е финансиран със ПМС №360 от 10.12.2020г.

   По проект “Красива България” към МТСП се извършва и основен ремонт на сградата на БКС в гр. Две Могили, който включва подмяна на прозорци, подмяна на външни и вътрешни врати, външна топлоизолация и ремонтни дейности по помещенията. Проектът е съфинансиран от община Две Могили и Републиканския бюджет.

   След активни усилия от страна на община Две Могили и водене на многобройни преговори и преписки с АПИ, се ремонтира път III – 5001 (Две Могили – Кацелово), за който жителите на района твърдят, че е бил в много лошо техническо състояние. Към момента са изградени изцяло нови 23 км. от пътния участък.

   В с. Острица лидерът на ПП ГЕРБ – Русе проследи реконструкцията на ул. “Плиска”, чиято цел е изграждане на тротоари, водопроводи, хидранти и ремонт на уличното платно. Субсидията е от Републиканския бюджет.

 В края на обиколката си Георги Кръстев посети и детската градина в с. Бъзовец, където се извършва цялостен ремонт на сградата – подмяна на дограмата, ремонт на покрива и ремонтни дейности на помещенията (тавани, стени, под). Финансирането е подсигурено със ПМС №352 от 10.12.2020г.

Тагове : ГЕРБ , криза , ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha