Вторник, 30 Април 2024

Татяна Дончева: Няма хора с капацитет сред персоните, предложени за министри

Татяна Дончева: Няма хора с капацитет сред персоните, предложени за министри
Публикация   09:11     07 Авг, 2021 /     akcent.bg   /     749

   За "Изправи се БГ! Ние идваме!" е без значение, че е сменена кандидатурата за правосъден министър в проектокабинета на "Има такъв народ", защото сред предложените за министри "персони" няма хора с капацитет. Това коментира в "Панорама" Татяна Дончева от "Изправи се БГ! Ние идваме!".

   "Казвам го откровено и с голяма тревога. Това, което ние събрахме до момента, открои кандидатката за социален министър като единствения човек, който що-годе нещо поназнайва от сферата си", допълни Дончева.

   По думите ѝ хората в кабинета имат не просто значение, а ключово значение, защото кадри в политиката в България няма.

   "Съдбата ни постави тежка задача, много тежка, в момент като сегашния. Не мисля, че вината за този момент трябва да се стоварва върху президента Радев, даже по опорни точки. Смятам, че това, което се случва днес, е плод на последните 20 години на България, в които чалгизирането, профанизирането и простащината станаха норма на поведение и няма как това да не даде плодове", каза още Татяна Дончева.



Коментари

  •     Монев 

    Уважаеми,госпожи,госпожици,дами и господа от "Ние идваме"! Напомням ви,да бъдете по коректни,толерантни,сговорчиви, в 46-тото Народно събрание.Никога не забравяйте,че едва стъпихте и се качихте на последния вагон на трена,движещ се към София! Г-жо Дончева,винаги съм изпитвал удоволствие да Ви гледам и слушам когато говорите по различни теми от нашия живот.Днес,не е необходимо да се харесвате на всички протестиращи,които бяхте на жълтите софийски павета миналата година.Властолюбието на някои Ваши колеги,ги прави непредсказуеми,нещо което се вижда от публиката и притеснява колегите Ви от другите две формации. Знаете обратното значение на думите,"Ние идваме"! На Вас лично, Ви желая здраве и късмет! Удавилите пасажери с кораба "Титаник" и те са били здрави,но са нямали късмет.

Коментирай

   captcha

Прочети още