Няма да участваме във фейсбук република, обяви Хаджигенов ан на разпит

Няма да участваме във фейсбук република, обяви Хаджигенов ан на разпит
Публикация   12:18     13 Юли, 2021 /     akcent.bg   /     331

    "Изправи се! Мутри вън!" няма да участва в проект на Слави Трифонов, се разбра от интервю на Николай Хаджигенов пред БНР. "Отказваме да участваме във фейсбук република, в телевизионна република, в шоу република. Мерси. Това е нещо, срещу което се борим 12 години, няма да го допуснем отново. Това е решението на коалиционния съвет", обяви той. Оценката му е, че Трифонов е започнал да зачертава парламентарната република.

   Не е възможно да създадем нещо по този начин, за мен е абсурдно някой през "Фейсбук" да ми хвърля правителство, подчерта Хаджигенов, като определи това като диктаторски подход тип "Борисов".

   Хаджигенов сподели, че е бил "приятно изненадан от предложението за изпращане на астронавти – два броя българи и един северномакедонец в Космоса" и даже има предложение – "Иван Стоименов Гешев".

   Не изключи възможността да се стигне до правителство с третия мандат. "Очевидно Слави иска да си гони идеята за мнозинство – да си направи собствен ГЕРБ и всички да носим зелени гащи, ако така е решил суверенът." Според него, ако ГЕРБ не подкрепят предложения кабинет, ще се върви отново към избори.

   "ДПС е най-умният политически играч у нас. Въпрос на време е да се еманципират, вече нямат нужда от Гешев", заяви той. Според него "те много отдавна нямат нужда от бухалка – ако им я оставим, те ще си я имат, защото една такава бухалка винаги е полезна за ползване".



Коментари

  •     Монев 

    Когато едва си прескочил 4-ри процентната "бариера" на път за 46-тия парламент,ти не можеш да поставяш условия,за на категоричният победител в изборите.Знае ти главата,че 12-ет години,един индивид,"печелеше" изборите,каквито и да са те.Вие от "изправи" се,тази есен,ще бъдете принудени да правите компания на т. нар. български патриоти,защото повтаряте като папагали,какво говорят господата от системните партии,против които бяхте вкупом на площадите.Хаджи Николай,искаше да се "жертва" ако е необходимо да оглави следващото редовно правителство. Хр. Иванов желаеше същото и то в "името" на българския народ. Гледам и слушам,как се пренаселиха тв студията от опоненти,които гарантират изборите 2в1 тази есен.

Коментирай

   captcha