Иво Пазарджиев: Приех и ще участвам в предстоящите избори като кандидат от Русе

Иво Пазарджиев: Приех и ще участвам в предстоящите избори като кандидат от Русе
Публикация   13:34     07 Юни, 2021 /     akcent.bg   /     665
Много от вас ми задават въпрос дали ще бъда кандидат за народен представител на предстоящите избори.
Лично за мен сега не е време за избори. Като председател на Общински съвет – Русе имам много работа, която предстои да свърша в полза на русенци. За съжаление партиите в 45-ото Народно събрание прецениха, че трябва да изпратят избирателите на „поправителен“.
 
  Това пише в профила си във Фейсбук Иво Пазарджиев, председател на Об. съвет в Русе и кандидат за народен представител в 44- я парламент във Варна.
 
Не съм съгласен с много от решенията на ръководството на ВМРО. Едно от тях е коалирането с лицето Марешки, чиято политическа дейност до скоро беше да се упражнява в говорене против ВМРО. Има и други грешки, които считам, че трябва да изговорим вътре в Организацията.
 
  Благодаря за номинациите, които получих от русенската и варненската структура. Приемам ги като добра оценка за работата ми през последните години. Не съм от хората, които ще напуснат кораба в тежка ситуация. В тази връзка приех да участвам в изборите, като ще заема последното 16-о място в листата в Русе.
 
  Важно е ВМРО да има представители в парламента, които да отстояват националните интереси и да помагат за развитието на Русе. Пример за активен и здраво работещ народен представител е Искрен Веселинов. Благодарение на него се случват редица сериозни за града ни инфраструктурни обекти – магистралата Русе - Велико Търново, основният ремонт на пътя Русе - Кубрат и др.
 
  Пожелавам успешна и толерантна предизборна кампания


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още