Искрен Веселинов, Пламен Христов и Борис Ячев са съпредседатели на Българските патриоти

 Искрен Веселинов, Пламен Христов и Борис Ячев са съпредседатели на Българските патриоти
Публикация   18:39     30 Май, 2021 /     akcent.bg   /     834

Коалиционен съвет е структура, която ще взема оперативните решения

  Съпредседатели на КС на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ са съответно Искрен Веселинов, Пламен Христов и Борис Ячев. В него като членове влизат, както следва от ВМРО – Ангел Джамбазки, Юлиан Ангелов и Александър Сиди. От ВОЛЯ Кръстина Таскова и Елена Пешева, а от НФСБ  - Христиан Митев.

   Предназначението на Коалиционния съвет е да обсъжда и взема решения, касаещи насоката на развитие и прилагане на програмната рамка на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ.

  Съпредседателите и членовете ще са и лицата, които ще представят медийно одобрените политики на коалицията, след като лидерите Красимир Каракачанов, Веселин Марешки и Валери Симеонов се оттеглиха от листите в името на преодоляване на различията и обединението на патриотичния сектор в България.

  Припомняме, че на 20 май тази година ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ подписаха коалиционно споразумение за общо явяване на изборите на 11 юли под името БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ.

    Трите партии се обединиха около 10 водещи приоритета. Основни сред тях са: национално помирение и прекратяване на междуинституционалните войни; повишаване на доходите и пенсиите; мерки срещу монополите и картелите, приемане на Закон за частния фалит; преодоляване на демографската катастрофа; недопускане на ДПС в управлението на България; независима и националноотговорна външна политика; защита на традиционното семейство и недопускане на еднополови бракове; прекратяване на социалния паразитизъм; въвеждане на образователен ценз при гласуване; децентрализация; нулева толерантност към корупцията; нов Обществен договор и др.
 



Коментари

  •     Тачков 

    Нямам представа,как ще се "дишат"лидерите на ВМРО и "ВОЛЯ"!.Водени обаче от голямата цел,"подобрение" живота на Българския народ,те плеснаха с ръце и за пореден път се прегърнаха.Една единствена молба имам към ораторите на тази коалиция: Моля ви,не говорете по никакъв повод,че ще работите за нормалните пенсии на нашите бащи и майки,че ще осигурите спокойствието им назначавайки полицай във всяко село.Не говорете също,че ще способствате за построяването на Голямата магистрала свързваща Русе със Старо Престолният гр. Велико Търново.За всичко друго говорете,дано да има пред кого!

Коментирай

   captcha