Стефка Караколева и Синан Хебибов са новите заместник областни управители на Русе

Стефка Караколева и Синан Хебибов са новите заместник областни управители на Русе
Публикация   18:11     28 Май, 2021 /     akcent.bg   /     984

Хебибов е предложение на местната структура на партията на Мая Манолова

    Министър-председателят на Република България Стефан Янев освободи досегашните заместник областни управители на Русе Свилен Иванов и Валентин Колев. На тяхно място са назначени Синан Хебибов и Стефка Караколева.

         Синан Хебибов е завършил Стопанската акадмия „Д. А. Ценов“ в Свищов и има дългогодишен управленски опит в частни компании в сферата на пенсионното осигуряване и застраховането. Семеен, с едно дете.  Хебибов е от квотата на "Изправи се! Мутри вън!. Синан бе пети в в листата на коалицията от страната на  Мая Манолова. Синан е в роднински отношенения с депутата на ДПС Бюрхан Абазов, информация, която е споделял със свои близки. Предложението той да бъде зам. областен управител идва от координаторът на местната структура на "Изправи се" Константин Георгиев.

  Стефка Караколева е главен асистент в Русенския университет „Ангел Кънчев“.  Преподавател е по висша математика, компютърни системи за текстообработка, изчисления и визуализация. Автор е на множество електронни учебници.

    Повече подробности за ресорите, за които ще отговарят заместниците на Борислав Българинов очаквайте в понеделник. За тогава се предвижда да се състои и приемо-предаването на постовете.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha