Четвъртък, 9 Май 2024

Кандидат за народен представител от БСП е предложението за зам. областен управител

Кандидат за народен представител от БСП е предложението за зам. областен управител
Публикация   08:36     27 Май, 2021 /     akcent.bg   /     656

13-тото място на Стефка Караколева в кандидат депутатската листа я отпраща към областна администрация

Математикът от Русенския университет Стефка Караколева е почти сигурният зам. областен управител от квотата на БСП. Информацията днес потвърди и трети независим източник, различен от партийните среди.

  Караколева беше в листата на БСП за народни представители в 45-то народно събрание на атрактивното 13-то място. Освен професионалните и качества, вероятно и професията и са сред качествата и тя да бъде предпочетена сред 8-те номинирани.

  Стефка Караколева е родена през 1964 г. в Русе. Завършила е МГ "Баба Тонка" и Пловдивския университет. Професионалната  реализация започна като учител в основно училище "Лиляна Димитрова", а две години по-късно е асистент в Русенкия университет.

   Другият зам. областен управител обаче продължава да е енигма. Нито име, нито партийно представителство реално не се коментира.

  За Борислав Българинов в случая не са важни нито партията, нито личността на заместнтиците му. Единствено, за което съм предявил претенции е, да са интелигентни хора, каза временният губернатор пред Акцент.БГ.

   Очакванията са до края на седмицата да има официално назначени негови заместници.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha