Четвъртък, 30 Май 2024

Честит празник, русенци! Нека бъдем единни и неустрашими в делата си!

Честит празник, русенци!  Нека бъдем единни и неустрашими в делата си!
Публикация   09:51     06 Май, 2021 /     akcent.bg   /     289

            Скъпи съграждани и гости на Русе,

храбростта винаги е била част от битието на русенци! Тук са се родили свободни, достойни и смели хора – безстрашни революционери и доблестни строители на съвременна България, непримирими с ориста, но решени и можещи сами да съградят собственото си бъдеще и съдбата на родината. Тяхното дело е пример за кураж и дързост. То буди вдъхновение, но ни завещава и ценни уроци, сред които са любовта към Отечеството и държавническото поведение, поставящо интереса на народа над всичко.

    Вярвам, че не можем да останем безразлични и равнодушни към постигнатото от предците ни! Нека бъдем единни и неустрашими в делата си, защото са необходими реални действия, а не просто добри намерения и обещания!

   Нека съхраним уникалния и неповторим русенски дух и да предадем на идните поколения стремежа към по-добро, пламъка на патриотизма и чувството за принадлежност!

   Нека на този ден изразим признателност пред защитниците на родината и величието на Българската армия! Няма по-дързък урок по родолюбие от това заедно да отстояваме непреходните български ценности и гордо да браним позициите си!

Тагове : Григоров , ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha