Десислава Атанасова: Всяка минута работа на този парламент носи вреди

Десислава Атанасова: Всяка минута работа на този парламент носи вреди
Публикация   09:23     27 Апр, 2021 /     akcent.bg   /     541
   Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова заяви за "Нова телевизия", че "всяка минута, всеки час действие на този парламент носи вреди". Изказването ѝ идва, след като партията ѝ се опита да състави неуспешно кабинет и многократно обяви, че би дала подкрепата си за втората политическа сила - "Има такъв народ", само за да има правителство. Ако такова в крайна сметка има, то отново ще работи със същия състав на парламента.

  Атанасова посочи, че все пак има някакъв шанс ГЕРБ да подкрепи третата партия, на която президентът ще връчи мандат за управление. Тя уточни, че със сигурност БСП и ДПС не са сред политическите сили, за които ще има подкрепа. По думите ѝ наложеният мораториум върху назначенията от изпълнителната власт "има вероятност да срути държавата". Като пример тя даде съдебната система, където спечелилите конкурси не могат да започнат работа все още.

   "Разбира се, че е добре, изпълнява се закона", отговори тя на въпрос дали е добре подобни ключови назначения да се правят в последните дни от мандата на правителството.


Коментари

  •     Маринов 

    Отиването в парламента като народен избраник от русенска област,става единствено и само с благоволението на избирателите от 19-МИР-Русе.В 43- тото НС,госпожа Атанасова седна на мястото на свой колега от Монтана.В 44-тото НС,нейн колега от Разград,стана за да седне госпожата.В 45-тото НС,отново нейн колега/колежка,от Разград,за пореден път станаха, за да седне г-жа Атанасова. Пълен абсурд е,да си с русенска регистрация,а да "снасяш" в чуждо гнездо.

Коментирай

   captcha