Борисов влиза в битката за президент. Отказа се

Борисов влиза в битката за президент. Отказа се
Публикация   12:40     21 Апр, 2021 /     akcent.bg   /     761

   Бойко Борисов е готов да влезе в президентската битка срещу Румен Радев.

   „Естествено, че ще вляза в президентската битка, ако има служебен кабинет“, категорично заяви лидерът на ГЕРБ на излизане от болницата, където бе опериран от скъсан менискус.

   В публикацията към видеото във фейсбук профила на премиера в оставка обаче той се самоопроверга - и написа, че не, няма да се кандидатира за президент.

   "Не, няма да се кандидатирам за президент! Ако оставят Радев да се бие на политическата сцена вместо тях, сме готови да сме категорични опоненти и на този кабинет на задкулисието и да се срещнем на нови избори, когато и да са те!

   Борисов предупреди Слави Трифонов, че му готвят капан: „На Слави му се плаша аз, защото ако не ти поставят никакви условия за подкрепа на кабинета това значи, че ти готвят капан. Пожелавам здраве на депутата Слави Трифонов“, заяви премиерът в оставка.

   „Аз съм им сърбал попарата на Христо Иванов. Да съм бил умен – да съм ги записал. Но не съм бил умен – бил съм коректен. Сърбал съм попарата на Христо Иванов, когато сменихме шефа на Софийския затвор, шефа на ВКС, бях добър. Като се заяви, че иска да е главен прокурор, тогава станахме лоши“, заяви Борисов.

   „Уважавам много Иван Костов, защото е твърд човек. Партията на Иван Костов днес подкрепят тази партия на Слави Трифонов, а не най-голямата европейска призната партия от всички. До вчера те бяха чалгари за тях, изведнъж отиваме безусловно, да са те, да не са ГЕРБ. Странно ми е как Демократична България, уж дясна партия, са на практика най-левите в момента, изведнъж започна да харесва и е готова без никакви претенции за нищо да подкрепи Слави Трифонов“, коментира Борисов.



Коментари

  •     Монев 

    На 4.4.21г. ПП-ГЕРБ,приключи изборния процес,с 350.000 бюлетини по-малко в сравнение с предходната година.Да си представим хипотетично,че тази партия не разполага с огромната армия от държавни,общински служители,членовете на 19-те министерства,служители от хилядите агенции,феодалите по места "лапали" години наред тлъстите обществени поръчки,циг..ните,колко ще са българите мотивирани да гласуват за партията на г-н Борисов!? Когато отиващите си заявяват,че българският народ ни отреди първото място след изборите,всеки нормално мислещ човек,може да каже кои са хората от българския народ,"отредили" първото място на въпросната партия.

Коментирай

   captcha

Прочети още