Четвъртък, 9 Май 2024

48 номинации на кандидати за народни представители са постъпили в ГЕРБ – Русе

 48 номинации на кандидати за народни представители са постъпили в ГЕРБ – Русе
Публикация   09:19     09 Фев, 2021 /     akcent.bg   /     784

   Юристи, лекари, учители, предприемачи, мениджъри, културни дейци са сред номинираните 48  кандидати за народни представители. Предложения са направили общо 644 членове на партията от Русенска област. Припомняме, че от 26 януари до 20 часа на 8 февруари номинациите се приемаха лично в офис на ГЕРБ или на официалната електронна поща на русенската структура.

   За листата на ГЕРБ по традиция са номинирани и кандидати от гражданската квота.

   Направените предложения ще бъдат обобщени и изпратени в София днес. Предстои Изпълнителната комисия да направи детайлен преглед на всички номинации и да утвърди кандидатските листи за народни представители.

„Това е утвърденият ред и ние винаги сме го спазвали“, заяви областният координатор на ПП ГЕРБ Пламен Нунев.

   Акцент.БГ анкетира членове на ГЕРБ, участвали в номинациите и успя да селектира част от предложените за народни представители- Пламен Нунев, Бедрос Пехливанян, Алисе Муртезова, Наталия Кръстева, Светлана Ангелова, Андриан Райков, Калоян Копчев, Димитър Славов, Асен Станчев, и др.

 

Тагове : ГЕРБ , номинации ,


Коментари

  •     Нормално е това 

    Какво очакваш, нивото на ГЕРБ в русенско е трагично, тотал щета. То никога не е било и особено високо, но сега е пълна трагедия. Нови лица няма да влязат, защото старите некадърни лапачи не искат да пуснат кокала.

  •     Монев 

    При така сформирания калабалък от играчи загубили два поредни избора за президент на България и кмет на Русе,представителя на столетницата Крум Зарков може да си отдъхне и да е спокоен за надпреварата на 4-ти април.Не може със стари кадри,които са показали немощ в политическия живот в нашия град,да се надяват на чудеса.Няма нито едно ново име, което да бъде припознато от избирателите,което ще ги накара да отидат до урните.Явно,Русе за трети път ще почервенее през идващата пролет!

Коментирай

   captcha