Вторник, 14 Май 2024

Д-р Дачева е новият стар управител на Център по дентална медицина

Д-р Дачева е новият стар управител на Център по дентална медицина
Публикация   10:45     16 Ян, 2021 /     akcent.bg   /     1110

Работещи и наематели в Центъра я подкрепиха с подписка

В четвъртък и петък се проведе и конкурс за избор на управител на „Център по дентална медицина – Русе“ ЕООД.

  Първоначално кандидатите са били двама, но до четвъртък, когято е започнал конкурса по документи, е имало подаден един комплект  за участие от д-р Елена Дачева.

   Комисия с председател Златомира Стефанова – зам.-кмет ИМС, и членове трима общински съветници и трима служители на общинската администрация провери съответствието на подадените документи, както и концепцията за развитието на Центъра по дентална медицина.

   На втория етап с представяне на концепцията и събеседване с кандидата е взето решение за спечелването на конкурса от стария нов- управител на общинския център по дентална медицина. В нейна подкрепа е била направена и подписка от работещи и наематели в Центъра.

   Обявяването на д-р Дачева от Комисията ще изготви протокол, който ще бъде внесен на февруарската сесия на Общинския съвет за гласуване.

  Д-р Дачева сподели пред Акцент.БГ, че ще работи по откриване на дежурен кабинет във възможната му форма. Услугата със сигурност ще се заплаща от пациентите.

   Наскоро общинските съветници дебатираха заплатите на управителите на общинските медицински дружества, но до предложеното намаление и част от дивидента да отиват в Общината не се стигна.

Тагове : Дачева , център ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha