Вторник, 14 Май 2024

Благотворителна кампания „Купи и дари“ на „Интеракт клуб Русе" и „Ротаракт клуб Русе" към „Ротари клуб Русе" към "Каритас

Благотворителна кампания „Купи и дари“  на „Интеракт клуб Русе
Публикация   08:08     16 Ян, 2021 /     akcent.bg   /     357

Събрани са 100 кашона ( трайни хранителни продукти, дрехи, играчки и книги) с приблизителна стойност от 5000 лева

   Ежегодната кампания "Купи и дари" на младежите от „Интеракт клуб Русе" и „Ротаракт клуб Русе" към „Ротари клуб Русе" се проведе от 23.12 до 30.12.2020 за десета поредна година. Инициативата има за цел да събере средства ( трайни хранителни продукти, дрехи, играчки и книги) за подпомагане на семейства в нужда, за да им се даде възможност за по-светли и топли празници. Въпреки многото пречки, вярата в доброто остана силна и младежите успяха да проведат успешно кампанията си, спазвайки стриктно всички противоепидемични мерки.
   На кампанията откликнаха два хипермаркета в град Русе- Метро Русе и Градски хали. Сърцата на русенци бяха стоплени от празничната атмосфера и хиляди жители дариха продукти в обозначените за това колички.
 
    Благодарение на всички нас бяха събрани над 100 кашона с приблизителна стойност от 5000 лева. След добре свършената работа младежите от „Интеракт клуб Русе" към „Ротари клуб Русе" предадоха дарените продукти на РКО "Каритас" Русе, които се заемат с разпределянето и използването за подпомагане на хора в нужда, бездомни, възрастни хора и из центровете за подпомагане на хора в неравностойно положение в град Русе.
 


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha