Вторник, 14 Май 2024

Изпълнението на два ключови за Сливо поле проекта инспектира Пламен Нунев с кмета на общината

Изпълнението на два ключови за Сливо поле проекта инспектира Пламен Нунев с кмета на общината
Публикация   09:12     14 Дек, 2020 /     akcent.bg   /     308
  Заедно с кмета на Община Сливо поле Валентин Атанасов инспектирахме два големи ключови проекта за развитието на региона! Това пише областният координатор на ГЕРБ Пбамен Нунев във фейсбук страницата си.
 
  По Програмата за развитие на селските райони приключва изпълнението на проект за изграждане на спортна инфраструктура в гр. Сливо поле със 100% безвъзмездна финансова помощ на стойност 82 416,79 лв. без ДДС. Това включва нова спортна площадка с комбинирано игрище за футбол, волейбол, баскетбол.
 
  В същото време се работи активно и по проект за реконструкция на близо 50 км. водопроводната мрежа в селата Голямо Враново и Юделник на стойност 5 865 128,85 лв. Проектът ще бъде финализиран до юни месец 2021 г. Така ще се осигури ефективна поддръжка и експлоатация на ВиК  инфраструктурата на общината, ще се ограничат загубите на питейна вода, ще се предотврати режимът на водоснабдяване, причинен от недостиг на вода и ще се намалят честите аварии в канализационната мрежа.
 
  Благодаря на Валентин Атанасов и на неговия екип за всичко, което правят за Община Сливо поле! Убеден съм, че ще приключат дейността по проектите успешно и в срок.


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha