Пламен Нунев: Всеки път виждам Бяла все по-красива и променена

Пламен Нунев:  Всеки път виждам Бяла все по-красива и променена
Публикация   13:45     12 Дек, 2020 /     akcent.bg   /     952
    Заедно с кмета на Община Бяла Димитър Славов посетихме днес детската градина в село Дряновец.Това написа областният лидер на ГЕРБ Пламен Нунев във фейсбук страницата си. 
 
  Вече имаме една красива, модерна и уютна сграда, която ще приюти над 100 малчугани, 60 от които са в предучилищна възраст. Реконструкцията по ПУДООС е на стойност 10 000 лева, като още толкова средства са вложени и от общинския бюджет.
  
   Довършителни дейности ни делят от въвеждането в експлоатация на Спортната зала в Бяла, което ще се случи през януари. Финално се работи по настилката и вертикалната планировка.
  
    Инспектирахме и филиала на Детска градина „Пролет“ в Бяла, който се реконструира по Проект „Красива България“. 220 000 лева, от които повече от половината самоучастие на Общината, са вложени в изцяло обновената сграда за нов покрив, изолации, дограми, климатизация, санитарни помещения и нова площадка.
 
    Нунев изрази задоволство, че всеки път вижда Бяла все по-красива и променена.

Публикация : 12 Дек, 2020 г.


Коментари

  •     Монев 

    Последователните загуби на ПП-ГЕРБ в Русе на президентските и изборите за кмет на нашия град,ще тежат като воденичен камък на провалилият се,все още координатор на местната политическа сила.С някоя детска площадка,закърпен тротоар,подменена улична лампа,трудно,да не кажа невъзможно е да се завърне мотивацията която държеше "будни" избирателите от 19-ти МИР-Русе.Ако г-н Борисов отново заложи на старите си кадри,на 28-ми март денят на изборите,градът ни отново ще почервенее,което може и да е за хубаво.

Коментирай

   captcha

Прочети още