Четвъртък, 9 Май 2024

Ревизоро за въздуха в Русе: Всичко, което може да се направи, сме го направили. И ще го правим.

Ревизоро за въздуха в Русе: Всичко, което може да се направи, сме го направили. И ще го правим.
Публикация   10:51     27 Септ, 2020 /     akcent.bg   /     877

   Лятото за плажовете и морето, зимата- комините в небето. Всички са недоволни от нашето министерство. Това каза тази сутрин в предаването Денят започва с Георги Любенов министърът на екологията и околната среда Емил Димитров.

  Когато дойдат избори, всички кметове, за да не дойдат негативите към тях, ги прехвърлят към МОСВ.

  Искам още една станция искам нещо друго. .. Русе има две станции, ще дадем още две. Всичко, което е за Русе сме го направили и го правим.

  В едно предаване на БНТ попитах кмета на Русе и председателя на Об. съвет какво и те ще направят. Отговорът бе- Вие обидихте русенци.

  Кой русенец, с кое мое изказване към го направил? Омаловажил съм проблема или не съм дал станции, или не съм изпратил двамата зам. министри, които отговарят за това? Всичко, което може да се направи, сме го направили. И ще го правим.

  Но примерът е заразителен. Може ли да спрете всички заводи, но вие да се съдите с тях. Може ли вместо две станции още две?

 Сега всички червени кметове прилагат същата тактика.  Тук има някакви миризми, държавата да ми купи и да ми сложи станция. Не че Общината не може да си купи… Държавата му е длъжна за всичко…

  Имаме един проект, по който ще дадем станции на 6 града, но не можем да дадем на цяла България. На всеки кмет, който иска за всеки квартал…

   Но това е удобно за избори….



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha