Крум Зарков: Начинът, по който ще се излезе от ситуацията в държавата, страшно много зависи от БСП

   Крум Зарков: Начинът, по който ще се излезе от ситуацията в държавата, страшно много зависи от БСП
Публикация   08:01     27 Септ, 2020 /     akcent.bg   /     556

   Начинът, по който ще се излезе от ситуацията в държавата, страшно много зависи от БСП. Това каза зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Крум Зарков по време на 50-ия юбилеен конгрес на партията предаде Агенция „Фокус“.

„Голяма чест е за мен да се изправя пред вас и да започнем дискусията по важните документи, които ни бяха представени. Ще го направя със смирение, не само защото 50-ия юбилей сам по себе си е задължаващ. Не единствено, защото е голяма отговорност да си делегат и да се изказваш пред висшия орган на най-значимата политическа сила в България, а защото  и аз, както и повечето от вас разбираме, че ни предстоят много тежки решения в следващите 4 години.

    Решения, от които зависи до голяма степен и посоката, в която ще тръгне да се развива страната ни. Малко от тези решения ще са безспорни. Така че ни предстоят тепърва сериозни обсъждания, трудни разговори и сигурен съм отговорни решения. В ситуацията, в която се намира страната ни, начинът, по който ще излезе от нея, страшно много зависи от БСП. Това всъщност е големият резултат от последните 4 години“, каза още Зарков.

    Според него БСП е основната структурираща сила.

Тагове : Зарков , ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още