Вторник, 28 Май 2024

И Областният съвет на ДПС в Русе против замярането с яйца по сградата на партията в столицата

И Областният съвет на ДПС в Русе против замярането с яйца по сградата на партията в столицата
Публикация   16:24     25 Септ, 2020 /     akcent.bg   /     494

   Изразяваме възмущението си от нападението на централата на ДПС по време на 78-та поредна вечер (24 септември 2020 г.) на протестите в София и се обръщаме към всички държавни институции и гражданско общество за недопускане на погроми и неоснователни обвинения.

  Свидетели сме на безпрецедентна политическа криза в страната, която ежедневно е съпроводена с антиправителствени протести в София и в другите големи градове.

   Грубо се противопоставят държавните институции, поради което исканията на гражданското общество в Република България не се забелязват и се стига до необосновани обвинения към ДПС и нарушаването на обществения ред.

  Движението за права и свободи е национално отговорна, опозиционна партия и е твърдо за възстановяване на държавността,  върховенството на закона и запазването на етническия мир в родината ни! Нашата позиция е категорична и всякакви опити за насочването на общественото недоволство срещу ДПС са необмислени, неоснователни и с непредвидими последици. Областният съвет на ДПС Русе застава зад председателя на движението Мустафа Карадайъ, който изрази ясната позиция на партията от трибуната на 44-тото Народно събрание.  

  Нека да не се нагнетява допълнително напрежение, да не се прехвърля отговорност, а да се търсят разумни подходи и диалог за разрешаване на проблемите в съвременното българско общество.

Тагове : ДПС , ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha